DOLAR32.2385
EURO34.8142
ALTIN2385.8
BIST10276.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Osmaniye’ye ye 14 uzman, 1 pratisyen hekim kadrosu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’ye ye 14 uzman, 1 pratisyen hekim kadrosu
Abone ol
Osmaniye’de ki devlet hastanelerinde görev yapmak üzere 14 uzman ve 1 pratisyen hekim kadrosu tahsis edildi. 
Osmaniye haberleri

Osmaniye’de ki devlet hastanelerinde görev yapmak üzere 14 uzman ve 1 pratisyen hekim kadrosu tahsis edildi. 

İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 107. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) Kurasında yayınlanan kadrolar da Osmaniye emrine 14 uzman ve 1 pratisyen hekim kadrosu tahsis edildiğini söyledi. 

Müdür Öznavruz, hekimlerin görev yapacakları hastanelerle ilgili şunları kaydetti: “Müdürlüğümüze bağlı ilimizdeki sağlık tesislerinden; Osmaniye Devlet Hastanesine; 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 1 Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı, 1 Göz Hastalıkları Uzmanı, 2 İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı, 1 Kadın hastalıkları ve Doğum Uzmanı, 1 Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanı, 1 Kardiyoloji Uzmanı tahsis edilmiştir.

Kadirli Devlet Hastanesine; 1 Acil Tıp Uzmanı, 1 Göğüs Hastalıkları Uzmanı, Düziçi Devlet Hastanesine; 1 Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve 1 Pratisyen Tabip. Toprakkale İlçe Devlet Hastanesi 1 Aile Hekimi Uzmanı, Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olmak üzere toplamda 14 Uzman Hekim 1 Pratisyen Hekim kadrosu tahsis edilmiştir.

27 Ekim tarihinde kuraya esas yerleştirme işlemleri yapılacak olup, yerleştirme işlemi sonucunda Sağlık Bakanlığı tarafından iş ve işlemleri tamamlandıktan sonra ilimizde göreve başlayacaklardır.”

Müdür Hasan Öznavruz, İlde yeni göreve başlayacak uzman hekimlere başarılar dileyerek hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.  


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şiir Yarışmasının ödülleri sahiplerine ulaştırılıyorÖnceki Haber

Şiir Yarışmasının ödülleri sahiplerine u...

Antika oyuncak koleksiyonunu sergilediSonraki Haber

Antika oyuncak koleksiyonunu sergiledi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar