DOLAR32.4771
EURO34.7556
ALTIN2439.5
BIST9915.6
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Osmaniye’nin Çocuk Valisi Kaygısız, soyadı gibi mesajlar verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’nin Çocuk Valisi Kaygısız, soyadı gibi mesajlar verdi
Abone ol
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında, Osmaniye Valilik makamına temsili olarak Toprak Kaygısız oturdu.
Osmaniye haberleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında, Osmaniye Valilik makamına temsili olarak Toprak Kaygısız oturdu.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile makamını temsili olarak Ruhi Özden ve Yüksel Özden Kardeşler İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi toprak Kaygısız’a devretti.

Valilik makamını temsili olarak devralma programına, İl Milli eğitim Müdürü Aydın Albak, Okul Müdürü Mustafa Çetin, Sınıf Öğretmeni Serbülent Biçer, anne duygu Kaygısız, baba Okan Kaygısız’da katıldı.

Osmaniye Valilik makamını temsili olarak devralan Toprak Kaygısız, Valilik makamı koltuğunda oturmaktan büyük onur duyduğunu belirterek; “Ben burada  sadece kendi adıma değil geleceğin temsilcisi tüm çocuklar adına bulunuyorum.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ülkemiz ve dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramıdır.

Yüce Meclisimizin kurulduğu bu günü bizlere armağan eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve rahmetle anıyorum.

Eğitim bir milletin geleceğidir. Yaşadığımız deprem felaketi sonrasında eğitime devam edemeyen çocuklarımızın bir an önce eğitimlerine geri dönmesini hedefliyorum.

Depremden zarar gören alanlara yeşil alanlar yapılması, deprem güvenlikli binaların artırılması konusunda çalışmalarımız devam edecektir.

Osmaniye’miz gibi doğal güzellikleri korunmuş bir şehirde yaşamaktan mutluyum.

Düldül Dağı, Karaçay Şelalesi, yaylalarımız gibi doğal güzelliklerimizin ülke çapında tanıtılıp ilimizin dışarıya açılması konusunda daha çok çalışma yapılmasının gerekli olduğuna inanıyorum.

Tüm çocuklar adına ülkemiz için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyorum.”dedi.

Temsili Vali toprak Kaygısız sözlerinin sonunda da Belediye Başkanı Kadir Kara'yı arayarak, yeşil alanların artırılması konusunda talimat verdi. (Haber: Mustafa Bardak)
 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Yılmaz Cezaevi’nde hükümlülerle bayramlaştıÖnceki Haber

Vali Yılmaz Cezaevi’nde hükümlülerle bay...

Şehiriçi Kooperatifinde Başkan değiştiSonraki Haber

Şehiriçi Kooperatifinde Başkan değişti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar