DOLAR32.295
EURO34.7874
ALTIN2401.6
BIST10322.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Osmaniyeliler Dr. Asu Kaya’yı Mecliste görmek istiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniyeliler Dr. Asu Kaya’yı Mecliste görmek istiyor
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaniye 1. Sıra adayı Dr. Asu Kaya Gedik, seçim çalışmaları sırasında vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılaşıyor.
Osmaniye haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaniye 1. Sıra adayı Dr. Asu Kaya Gedik, seçim çalışmaları sırasında vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılaşıyor.

Seçimlere sayılı günler kala, Dr. Asu Kaya, Osmaniye’nin kent merkezinden başlamak üzere, Mahalle, Belde ve Köylerini  adım adım dolaşarak vatandaşlarla buluşuyor, sohbet edip sorunlarını dinliyor.

Kadınlarla görüşüyor, gençlerle buluşuyor, yaşlılarla sohbet ediyor ve sorunlarını dinledikten sonra CHP olarak projelerini anlatıyor.

Osmaniye’nin ilçelerini de adım adım dolaşan CHP Milletvekili Adayı Asu Kaya, Partisinin İl ve İlçe Başkanı ile Milletvekili adaylarından Rıza Tekerek’te  her ziyarette yalnız bırakmıyor.

Köy ziyaretlerinde özellikle kadınlar tarafından yoğun ilgi gören, çiçeklerle karşılanan Dr. Asu Kaya’yı Osmaniye’nin Milletvekili olarak Meclis’te görmek isteyenlerin sayılarının her geçen gün arttığı görülüyor.

CHP Osmaniye Milletvekili Adayı Dr. Asu Kaya, çarşı esnafından sonra, sanayi esnafı, hal esnafı, galericiler sitesi esnafı, sağlık kurumları, gençlerin bulunduğu kafeteryalar, tarlada çalışan işçiler, semt pazarları ve her meslekten vatandaşlarla görüşüp el sıkışıyor, onları dinliyor ve sohbet ederek ülkenin içinde bulunduğu sorunlardan çıkış yolundaki partisinin projelerini dile getiriyor.

Osmaniye seçmeni 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde, kenti en iyi tanıyan ve yıllardır insanlara sağlık hizmeti vererek vatandaşın arasında yaşamını sürdüren bir aday olan Dr. Asu Kaya’nın TBMM’de Osmaniye’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor ve yoğun ilgi gösterileri ile karşılıyorlar.





(Haber: Mustafa Bardak)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sağlıklı Hayat Merkezi’nden ASM’lerine ziyaretÖnceki Haber

Sağlıklı Hayat Merkezi’nden ASM’lerine z...

TRSM Birimi Karaçay mesire alanında etkinlik düzenlediSonraki Haber

TRSM Birimi Karaçay mesire alanında etki...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar