
Osmaniye’de Dünya Yetimler Günü dolayısıyla düzenlenen iftar programında Vali Mehmet Fatih Serdengeçti yetim çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.
Osmaniye Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla düzenlenen iftar programında yetim çocuklar ve aileleriyle buluştu.
Yetim Çocuklarla İftar Sofrasında Buluşma
Programa; 12’nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Hüseyin Yılmaz, Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Berat Can Kartaltepe, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, İl Özel İdaresi
Genel Sekreteri Hamit Coşkun, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar ile siyasi parti temsilcileri katıldı.
Vali Serdengeçti, iftar boyunca masaları tek tek ziyaret ederek çocuklarla yakından ilgilendi ve sohbet etti.
Vali Serdengeçti: “Bu Şehir Sizindir”
Konuşmasında çocuklara seslenen Vali Serdengeçti, hayat yolculuğunun zorluklarla olgunlaştığını belirterek, “Her çocuğun gönlü dünyaya açılmış saf bir penceredir.” ifadelerini kullandı.
Vali Serdengeçti, bu topraklarda hiçbir çocuğun sahipsiz olmadığını vurgulayarak devletin her zaman çocukların yanında olduğunu kaydetti.
Ramazan Ruhuna Uygun Anlamlı Program
İftar yemeğinin ardından edilen dualarla Dünya Yetimler Günü’nün anlam ve önemine dikkat çekildi.
Sıcak ve samimi atmosferde geçen program hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.









































Yorum Yazın