DOLAR42.2631
EURO49.0719
ALTIN5726.6
BIST10.641
Yusuf Cinkara Otomotiv

Osmaniye’de Şubat Ayı Tarım Denetimlerinde 650 Firma Kontrol Edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’de Şubat Ayı Tarım Denetimlerinde 650 Firma Kontrol Edildi
Abone ol
Osmaniye’de Şubat ayında yapılan denetimlerde 650 firma kontrol edildi. Kurallara uymayan 4 firmaya toplam 165 bin 870 TL ceza kesildi.

Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından açıklanan verilere göre, Şubat ayı boyunca gerçekleştirilen denetimler kapsamında Osmaniye genelinde önemli bir kontrol süreci yürütüldü.

Osmaniye, gıda güvenliğini sağlamak amacıyla yapılan tarım denetimi çalışmalarında 650 farklı işletme incelendi.

Yapılan kontrollerde mevzuata aykırı hareket ettiği belirlenen 4 firmaya yaptırım uygulandı.

650 Firma Denetlendi, 4 Firmaya Ceza Kesildi

Şubat ayı boyunca gerçekleştirilen çalışmalarda Şubat ayı denetimleri kapsamında toplam 650 firma kontrol edildi.

Denetimlerde kurallara uymadığı tespit edilen işletmelere toplam 165 bin 870 TL tutarında ceza uygulandı.

Yetkililer, gıda güvenliğini korumak ve vatandaş sağlığını teminat altına almak amacıyla denetimlerin aralıksız süreceğini vurguladı.

İl Tarım Müdürlüğü ekiplerinin sahadaki kontrolleri artırarak sürdürdüğü bildirildi.

Denetimler Ara Vermeden Devam Edecek

Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, gıda üretim ve satış noktalarında standartların korunmasının büyük önem taşıdığını belirtti.

Yapılan açıklamada, denetim faaliyetlerinin yıl boyunca sürdürüleceği ifade edildi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Binboğa’dan, Eski Başkan İbrahim Baz’a Geçmiş Olsun ZiyaretiÖnceki Haber

Binboğa’dan, Eski Başkan İbrahim Baz’a G...

Sumbas’ta Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği 13-17 Nisan’da BaşlıyorSonraki Haber

Sumbas’ta Geleneksel Çocuk Oyunları Şenl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar