DOLAR42.2631
EURO49.0719
ALTIN5726.6
BIST10.641
Yusuf Cinkara Otomotiv

Osmaniye'de şehit öğretmenler için mevlidi şerif okutuldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'de şehit öğretmenler için mevlidi şerif okutuldu
Abone ol
Osmaniye’de 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Tosyalı Camii’nde şehit öğretmenler için Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, tüm şehit öğretmenleri rahmetle andı.

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında, Osmaniye’de şehit öğretmenleri anmak amacıyla Tosyalı Camii’nde Mevlid-i Şerif programı gerçekleştirildi.

Öğrencilerin, öğretmenlerin ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla düzenlenen programda, öğretmenlik mesleğinin fedakâr ruhu bir kez daha hatırlandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Albak’tan Teşekkür ve Rahmet Mesajı

Programa katılan İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, İstiklal ve eğitim şehitlerini rahmetle andı.

Albak konuşmasında,

Bu anlamlı programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, şehadete eren ve ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Öğretmenlik Mesleğinin Manevi Değeri Vurgulandı

Mevlid-i Şerif boyunca hem şehit öğretmenlerin anısı yaşatıldı hem de öğretmenlik mesleğinin topluma kattığı değerler bir kez daha gündeme geldi.

Program, dualar eşliğinde sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cuma Namazı Çıkışı “Kadına Şiddete Hayır” FarkındalığıÖnceki Haber

Cuma Namazı Çıkışı “Kadına Şiddete Hayır...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar