DOLAR32.3298
EURO35.0714
ALTIN2297.8
BIST9018.3
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Osmaniye’de konaklayan göçmen kuşların fotoğrafları sergilendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’de konaklayan göçmen kuşların fotoğrafları sergilendi
Abone ol
Osmaniye’de konaklayan göçmen kuş türlerinin fotoğraflarının bulunduğu “Göçler Güç Olmasın” adlı fotoğraf sergisi açıldı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’de konaklayan göçmen kuş türlerinin fotoğraflarının bulunduğu “Göçler Güç Olmasın” adlı fotoğraf sergisi açıldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından Park 328 Alışveriş Merkezinde, Dünya Göçmen Kuşlar Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen sergide, 2 tahnit ve Arı kuşu, Turaç, Çeltikçi, Şahin, Puhu gibi 25 kuş türünün fotoğrafları yer aldı.

Vali Erdinç Yılmaz, sergiyi ziyaret ederek n Vali Erdinç Yılmaz, DKMP 7. Bölge Müdürü Turgut Çangır’dan fotoğraflar hakkında bilgi aldı.



Osmaniye'nin kuş zenginliğini görmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Vali Erdinç Yılmaz, "Osmaniye Doğa Koruma Ve Milli Parklar Müdürlüğümüz, üniversitemiz, orman müdürlüğümüz Osmaniye'deki göçmen kuşlarla ilgili, göçmen kuşlar günü nedeniyle burada sergi açtılar.

Burada sergide şunu gördük, gerçekten Osmaniye’mizde çok güzel kuş türleri var. Muhteşem kuş türleri var. Bu zenginliğini de görmekten çok mutlu olduk.



Biliyorsunuz, Kırmıtlı Kuş Cennetimiz var, bu türlerin hemen hepsi oraya uğruyor. Orası da bu anlamda kuşlar için çok güzel bir mekân, doğası da çok güzel. Ben böyle güzel bir çalışmayı yapan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.



1 gün süreyle açık kalacak olan serginin açılışına Vali Erdinç Yılmaz'ın yanı sıra DKMP 7. Bölge Müdürü Turgut Çangır, Vali Yarımcısı Adem Yılmaz, Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Turgay Uzun, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş ve Osmaniye Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürü Oktay Deniz katıldı. ​​​​​​​


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyük Birlik Partisi'nden Gazetemize ZiyaretÖnceki Haber

Büyük Birlik Partisi'nden Gazetemize Ziy...

41 yıl hapis cezasıyla aranan firari yakalandıSonraki Haber

41 yıl hapis cezasıyla aranan firari yak...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar