DOLAR42.2631
EURO49.0719
ALTIN5726.6
BIST10.641
Yusuf Cinkara Otomotiv

Osmaniye’de Genç Hemşireler Kulübü Kasım Bulgan’ı andı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’de Genç Hemşireler Kulübü Kasım Bulgan’ı andı
Abone ol
Osmaniye’de Genç Hemşireler Kulübü, kalp krizi sonucu vefat eden öğrenci Kasım Bulgan’ın hatırası için fidan dikimi etkinliği düzenledi ve duygusal anlar yaşandı.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi öğrenci kulüplerinden Genç Hemşireler Kulübü, geçtiğimiz aylarda kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Kasım Bulgan’ı anmak amacıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Fidanlar Toprakla Buluştu

Üniversitenin Karacaoğlan Yerleşkesi'nde düzenlenen programda, merhum öğrencinin hatırasını yaşatmak ve doğaya kalıcı bir iz bırakmak amacıyla fidanlar toprakla buluşturuldu.

Etkinliğe kulüp üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

“Adını Doğayla Yaşatacağız”

Genç Hemşireler Kulübü üyeleri, Kasım Bulgan’ın geride bıraktığı güzel anıları yaşatmak istediklerini ve onun adını doğayla birlikte geleceğe taşımayı hedeflediklerini ifade etti.

Duygusal anlara sahne olan etkinlikte, Bulgan rahmet ve saygıyla anıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de Öğrenciler Yavru Köpeklerin Kalp Atışını DinlediÖnceki Haber

Osmaniye’de Öğrenciler Yavru Köpeklerin...

Vali Dr. Erdinç Yılmaz’dan Öz Finans-İş Sendikasına Anlamlı ZiyaretSonraki Haber

Vali Dr. Erdinç Yılmaz’dan Öz Finans-İş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar