DOLAR41.9665
EURO48.8573
ALTIN5833.3
BIST10.484
Yusuf Cinkara Otomotiv

Osmaniye’de Emniyet Müdürlüğü’ne Yeni Ek Hizmet Binası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’de Emniyet Müdürlüğü’ne Yeni Ek Hizmet Binası
Abone ol
Osmaniye’de Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı yeni ek hizmet binasının inşaatı başladı. Modern tasarımıyla kent güvenliğini güçlendirecek proje hızla ilerliyor.

Osmaniye’de, Fakıuşağı Mahallesi Prof. Dr. Alper Akınoğlu Caddesi üzerinde, Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu karşısındaki Emniyet Müdürlüğü’ne ait taşınmazda yeni ek hizmet binasının inşaatı resmen başladı.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, kentteki güvenlik hizmetlerinin daha hızlı ve etkin şekilde sunulması hedefleniyor.

Yetkililer İnşaat Alanında İncelemelerde Bulundu

İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun ve Emniyet Müdür Yardımcıları, inşaat alanında detaylı incelemelerde bulunarak yüklenici firmadan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Müdür Sarıbuva, yeni yapının tamamlanmasıyla birlikte Emniyet teşkilatının hizmet kapasitesinin önemli ölçüde artacağını vurguladı.

Osmaniye’nin Güvenliğine Katkı Sağlayacak

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü’nün yeni ek hizmet binası, modern mimarisi, teknolojik donanımı ve geniş kullanım alanlarıyla dikkat çekiyor.

Yapının faaliyete geçmesiyle birlikte hem personelin çalışma koşullarının iyileştirilmesi hem de kent güvenliğine daha güçlü bir katkı sağlanması planlanıyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de Yolcu Otobüsü Alev AldıÖnceki Haber

Osmaniye’de Yolcu Otobüsü Alev Aldı

Osmaniye’de Zirai Don Mağduru Üreticilere DestekSonraki Haber

Osmaniye’de Zirai Don Mağduru Üreticiler...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar