DOLAR41.7121
EURO48.8069
ALTIN5316.7
BIST10.735
Yusuf Cinkara Otomotiv

Osmaniye’de 125 Bin Gıda Denetimi: 168 Milyon TL Ceza

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’de 125 Bin Gıda Denetimi: 168 Milyon TL Ceza
Abone ol
Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Eylül ayında 125 binden fazla gıda denetimi yaptı. 2.269 işletmeye ceza kesilirken, toplam 168 milyon TL idari para cezası uygulandı.
Örgü İplikleri

Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Eylül ayı denetim raporunu kamuoyuyla paylaştı. Rapora göre il genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında 125 binden fazla denetim gerçekleştirildi.

Denetimler sonucunda gıda güvenliğini tehlikeye atan 2 bin 269 işletmeye idari yaptırım uygulandı.

22 İşletmeye Suç Duyurusu, 168 Milyon TL Ceza

Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün açıklamasına göre, 22 işletme hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Ayrıca uygunsuzluk tespit edilen işletmelere toplamda 168 milyon 546 bin 411 lira idari para cezası kesildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Denetliyor, takip ediyor, koruyoruz! Vatandaşlarımızın sofrasına ulaşan her gıdanın güvenilirliğini sağlamak için denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz.

Uygunsuzluklara asla geçit vermiyor, halk sağlığını tehlikeye atacak hiçbir unsura tolerans göstermiyoruz.”

Gıda Güvenliği İçin Kesintisiz Denetim

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, gıda güvenliğinin korunması amacıyla yıl boyunca denetimlerin süreceğini belirtti.

Denetim ekiplerinin özellikle gıda üretim tesisleri, restoranlar, marketler ve toplu tüketim yerlerinde sıkı kontroller gerçekleştirdiği vurgulandı.

Meta Açıklama:
Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Eylül ayında 125 binden fazla gıda denetimi yaptı.

2.269 işletmeye ceza kesilirken, toplam 168 milyon TL idari para cezası uygulandı.

news
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Camiler Haftasında Engelleri Aşan BuluşmaÖnceki Haber

Camiler Haftasında Engelleri Aşan Buluşm...

CHP Osmaniye Teşkilatı 18 Ekim’de Sandık Başına GidiyorSonraki Haber

CHP Osmaniye Teşkilatı 18 Ekim’de Sandık...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar