DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5
BIST9693.4
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Osmaniye’de 1 milyon fidan üretildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’de 1 milyon fidan üretildi
Abone ol
Osmaniye Fidanlığında, kızılçam fıstıkçamı başta olmak üzere ceviz, zeytin, keçiboynuzu, biberiye, lavanta ve defne gibi katma değeri yüksek olan 1 milyon fidan üretildi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Fidanlığında, kızılçam fıstıkçamı başta olmak üzere ceviz, zeytin, keçiboynuzu, biberiye, lavanta ve defne gibi katma değeri yüksek olan 1 milyon fidan üretildi.

Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Osmaniye’ye geldi.



Müdür Yılmaz, gelecek nesillere daha yeşil ve yaşanabilir bir dünya bırakmak adına Adana Orman Bölge Müdürlüğü fidanlıklarında fidan üretim çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, 2021 yılı iş programı doğrultusunda Orman İşletme Müdürlükleri tarafından yürütülen ormancılık faaliyetlerini inceleme ve denetimlerine devam ediyor.



Mahmut Yılmaz, beraberinde Bölge Müdür Yardımcısı Ali Göçer ile birlikte Osmaniye Orman İşletme Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

İşletme Müdürü İsmail Dilek ve teknik personel tarafından karşılanan Bölge Müdürü Yılmaz, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yılmaz, İşletme Müdürlüğüne bağlı Karacalar İşletme Şefliği Ürün Yangın İlk Müdahale Ekip Binası'nda yapılan onarım ve tadilat çalışmalarını inceleyerek talimatlarını aktardı.



Ardından Dereli Orman Deposuna giden Bölge Müdürü Yılmaz, istiflerin düzgün ve standartlara uygun olması gerektiğini belirterek depolardaki orman emvallerinin en iyi şekilde değerlendirilmesini, üretim işlerinde piyasa talepleri ve standardizasyona daha fazla önem verilmesi gerektiğini ifade etti.

İnceleme ve denetimlerine Osmaniye Fidanlığı'nda devam eden Bölge Müdürü Yılmaz, Fidanlık Müdürü Yalçın Serikler'den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak fidan üretim çalışmalarını inceledi.

Yılmaz, gelecek nesillere daha yeşil ve yaşanabilir bir dünya bırakmak adına Adana Orman Bölge Müdürlüğü fidanlıklarında fidan üretim çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti.



Müdür Yılmaz: “Osmaniye Fidanlığımızda, kızılçam fıstıkçamı başta olmak üzere ceviz, zeytin, keçiboynuzu, biberiye, lavanta, defne gibi katma değeri yüksek olan fidanlar üreterek, 1 milyon fidan üretim programımızı gerçekleştirdik.

Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımızın ellerine emeğine sağlık, her şey Yeşil Vatanımız için" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de yetiştiricilere 660 zeytin fidan dağıtıldıÖnceki Haber

Osmaniye’de yetiştiricilere 660 zeytin f...

29 Kasım 2021 Osmaniye'de Vefat EdenlerSonraki Haber

29 Kasım 2021 Osmaniye'de Vefat Edenler

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar