DOLAR32.5619
EURO34.8949
ALTIN2433.4
BIST9645.0
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz’dan “Öğretmenler Günü” mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz’dan “Öğretmenler Günü” mesajı
Abone ol
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Vali Yılmaz mesajında; Her insanın yaşamında silinmez izler bırakan, her çocuğun devletine ve milletine faydalı, ilim ve irfan sahibi bir vatan evladı olmasında ona rehberlik eden, heyecan duyarak, severek ve fedakarlık göstererek, temeli insan olan bir sanatı icra eden öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü’nü” kutluyorum.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk; En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır.

Bir milletin gerçek kurtuluşu ancak bu suretle olur sözleriyle bu mukaddes mesleğin görev ve sorumluluğunun önemine vurgu yapmıştır. Çünkü, öğretmenlerimizin yetiştirdiği her insan, bu topraklara nefes veren fidanlardır.

 Bizler de üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle, ilimizdeki en ücra köylerimize ulaşıyor, gezici kütüphanelerimizle, ücretsiz eğitimin bir insan hakkı olduğu bilinciyle, hayat boyu öğrenme perspektifiyle, bilgiyi teknolojiye ve değere dönüştüren nitelikli insan gücü yetiştirme gayretiyle çalışıyoruz.

En önemli zenginliğimiz ve geleceğimizin mihenk taşı olan çocuklarımızı çağın gerektirdiği her türlü bilgi, donanım ve beceriyle zenginleştirerek yenilikçiliğe açık, üretken, bilgiyi hayatının içinde kullanabilen nesiller olarak yetiştirme hedefimizin en önemli değeri olan öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum.

"Başöğretmen" unvanını hayatı boyunca büyük bir onurla taşıyan Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm değerli öğretmenlerimizi de rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.”görüşlerine yer verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Enerji hizmetlerinde bakım ve yatırımlar sürüyorÖnceki Haber

Enerji hizmetlerinde bakım ve yatırımlar...

Alaçatı Otel TavsiyeleriSonraki Haber

Alaçatı Otel Tavsiyeleri

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar