DOLAR32.3128
EURO34.9939
ALTIN2447.7
BIST10176.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Gazeteciler Cemiyetlerini ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Gazeteciler Cemiyetlerini ziyaret etti
Abone ol
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Vali Yılmaz, Osmaniye’deki Gazeteciler Cemiyetlerini ziyaret ederek günlerini kutladı.
Osmaniye haberleri

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Vali Yılmaz, Osmaniye’deki Gazeteciler Cemiyetlerini ziyaret ederek günlerini kutladı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ilk ziyaretini Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ne gerçekleştirdi.

Vali Yılmaz, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkan vekili Mustafa Bardak ve  Yönetim Kurulu üyeleri tarafından  karşılandı.

Ziyaret sırasında gazetecilerle bir süre sohbet eden  Vali Dr. Erdinç Yılmaz, yaptığı konuşmasında; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. İyi ki varsınız. Her zaman desteklerinizi görüyorum, bunun için de ayrıca hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.



Başarılarınızın devamını diliyorum.  Cumhuriyetimizin 100. Yılı, Osmaniye’mizde sizlerle birlikte ayrı bir coşku ayrı bir heyecan. İnşallah Cumhuriyetimizin 100. Yılında Cumhuriyetimizi, Devletimizi daha ileriye götürecek çalışmaları Allah bize nasip eder inşallah.”diye konuştu.

Gazeteciler Cemiyeti Başkan vekili, Vali Yılmaz’ın nazik ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti, İdareciler Günü’nü kutladı.

Başkan Yardımcısı Muhammet Kırlar ise; "Bugünümüzü hatırlayıp bizi ziyaret etmeniz bizleri çok mutlu etti.

Memleket olarak, Osmaniye olarak, basın camiası olarak bizler, sizin geldiğiniz günden bugüne yapmış olduğunuz hizmetleri takdirle karşılıyoruz. Yapılan hizmetleri halka ulaştırma çabası olduğumuzu bilmenizi isteriz."diye konuştu. 

CEBELİBEREKET GAZETECİLER CEMİYETİ ZİYARETİ            

Vali Yılmaz’ın ikinci ziyareti Cebelibereket gazeteciler Cemiyeti binası oldu.

Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Vali Yılmaz, ziyaretinin devamında basın mensupları ile sohbet etti.

Ziyarette konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. İyi ki varsınız. Destekleriniz çok büyük gerçekten. Teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum.”dedi.

Yerel basının öneminden söz eden Cemiyet Başkanı Ali Cihangir, “Yazılı basın aslında şehirlerin hiç kaybolmayacak arşivi. Yerel basın Türkiye demokrasisi için çok önemli.”diye konuştu. Cemiyet Başkanı Ali Cihangir, Vali Yılmaz’ın İdareciler Günü’nü kutlayarak, nazik ziyareti için tüm üyeleri adına teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye bahar günlerine hazırlanıyorÖnceki Haber

Osmaniye bahar günlerine hazırlanıyor

Kırsal Kalkınma Yatırımları anlatıldıSonraki Haber

Kırsal Kalkınma Yatırımları anlatıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar