DOLAR32.5614
EURO34.9547
ALTIN2439.7
BIST9716.9
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz. Çanakkale şehitlerini anma mesajı yayınladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz. Çanakkale şehitlerini anma mesajı yayınladı
Abone ol
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 107. Yıldönümü ve Şehitleri anma günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Osmaniye haberleri

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 107. Yıldönümü ve Şehitleri anma günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Yılmaz mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Bugün, tarihte eşine az rastlanan en büyük kahramanlık destanlarından biri olan ve savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 107. yılını kutlamanın onurunu yaşamaktayız.

İstiklal Savaşı’nda elde edilen zaferin adeta bir ‘ön sözü’ ve başlangıcı olan Çanakkale Zaferi, milletimizin tarih boyunca kazandığı en parlak zaferlerden ve en büyük kahramanlıklardan biridir. Fedakârlığın doruk noktasına ulaştığı bir var olma ve yok olma mücadelesi olan Çanakkale Zaferi’nde, Türk Milleti: yokluklar ve imkânsızlıklar içinde sarsılmaz inancını ve mücadelesini Zaferle taçlandırarak, “Çanakkale Geçilmez” gerçeğini tarihe kazımıştır. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milletiyle topyekûn canı ve kanı pahasına bizlere emanet ettiği bu kutsal vatanı bir asır önceki kararlılık ve azimle  muhafaza etmek hepimizin en önemli sorumluluğudur.

Sözlerime son verirken; 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümünde, bu cennet vatanı bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve istiklali uğrunda kahramanlıkları ve fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde taht kuran aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Kadir Kara, ’Türk Milleti Bölünemez Bir Bütündür’Önceki Haber

Başkan Kadir Kara, ’Türk Milleti Bölünem...

Mersin’de 4 katlı apartmanın önündeki giriş bölümü çöktüSonraki Haber

Mersin’de 4 katlı apartmanın önündeki gi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar