DOLAR32.54
EURO34.8947
ALTIN2486.9
BIST9580.1
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Anneler Günü’nü kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Anneler Günü’nü kutladı
Abone ol
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, “Anneler günü” dolayısı ile bir mesaj yayınladı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, “Anneler günü” dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Vali Yılmaz  Anneler günü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Şefkatin ve merhametin simgesi, başımızın tacı annelerimiz; cennetin ayaklarının altında olduğuna inandığımız dünyadaki en değerli varlığımızdır.

Yeryüzünde en kutsal görevi üstlenen annelerimiz, şefkat dolu yürekleriyle bizlere her zaman yol gösterici olmuş, hayatlarını her daim çocuklarına vakfetmiştir.“Dolu sînendeki ni’met, bereket/Anneler annesi Havvâ’dan mı” diyerek Arif Nihat ASYA’nın dizelerine taşıdığı annelerimiz, gün gelmiş vatan savunmasında en ön safta savaşmış gün gelmiş şehit ve gazi olmuştur.

 Hayata dair her şeyin ilk öğretmeni olan annelerimizi bu anlamlı günde mutlu etmek, nefes aldığımız her gün merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmak ve gurur duyacakları evlatlar olarak emeklerinin boşa gitmediğini göstermek hepimizin görevidir. 

 Evlatları vatanın bölünmez bütünlüğü için seve seve canlarını feda ederken bizlere emanet edilen şehit anneleri!  Sizlere ne kadar hizmet etsek ne kadar sevgi, saygı, şefkat göstersek yine de hakkınızı ödeyemeyiz.

 Bu yıl 14 Mayıs’ta kutlanan bu anlamlı günde annelerimizin kıymetini çok iyi idrak etme inancıyla, başta milletimiz ve devletimizin bekası uğruna yaptıkları fedakârlıklarla gönüllere taht kuran, gözünden sakındığı evladını şehadete uğurlayan annelerimiz olmak üzere, tüm annelerimizin gününü en içten duygularımla kutluyor, hepsini ayrı ayrı sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kadirli'de Firari hükümlü Jasat’tan kaçamadıÖnceki Haber

Kadirli'de Firari hükümlü Jasat’tan kaça...

OKÜ Projesi SGK tarafından kabul edildiSonraki Haber

OKÜ Projesi SGK tarafından kabul edildi

Haber Yorumları

  • mustafa16-05-2023 00:53

    adanadan bir bayan avukat deprem sonrası size kat kat fazla para kazandıracağım dediği arkadaşı dolandırdı. yan dükkanımda çok iyi mhp li bir gardaşımdı namzında niyazında diye bizede çok iyi kadın demişti iyiki biz vermemişiz. mhp ak partiden yardım istedi bizden biri konuşuruz demişler neden haber yapmıyonuz kardeşim. arkadaşımıza eşine yazık oldu.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar