
smaniye Fıstık Festivali’nde düzenlenen “Annemin Fıstık Gibi Yemek Yarışması”nda Osmaniye Fıstığı ile yapılan yöresel yemekler ünlü şeflerden tam not aldı.
Osmaniye Fıstık Festivali’nin ikinci günü, renkli görüntülere ve enfes tatlara sahne oldu. “Annemin Fıstık Gibi Yemek Yarışması” adıyla düzenlenen etkinlikte, Osmaniye Fıstığı ile harmanlanmış yöresel yemekler jüri üyelerinin beğenisine sunuldu.
Ünlü Şeflerden Osmaniye Fıstığına Tam Not
Yarışmada jüri üyeliğini yapan ünlü şefler, Osmaniye Fıstığı’nın her yemeğe farklı bir aroma ve tat kattığını vurguladı.
Şefler, yarışmacıların özgün dokunuşlarını ve emeğini takdir ederek tüm katılımcıları tebrik etti.

Yarışmanın Şampiyonu Hatice Özgen Oldu
Lezzet dolu rekabetin sonunda Hatice Özgen birinci, Nagehan Başaran ikinci, Fatma Göçmen ise üçüncü oldu.
Dereceye giren yarışmacılara ödülleri törenle takdim edildi.
Festivalde Fıstık, Emek ve Lezzet Buluştu
Osmaniye Fıstığı ile hazırlanan yemeklerin sergilendiği yarışma, hem katılımcılardan hem de ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.
Etkinlik, Osmaniye’nin yöresel mutfağını ve fıstığının eşsiz lezzetini bir kez daha ön plana çıkardı.






































Yorum Yazın