DOLAR42.2631
EURO49.0719
ALTIN5726.6
BIST10.641
Yusuf Cinkara Otomotiv

Osmaniye Enerji Üssü Olma Yolunda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Enerji Üssü Olma Yolunda
Abone ol
Osmaniye’de Cebelibereket Erzin Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi’nin 147 hektarlık ilk etap ruhsatları Fatih Tosyalı’ya verildi.

Osmaniye Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Fatih Tosyalı ile bir araya gelerek önemli bir yatırımın yapı ruhsatlarını teslim etti.

Vali Serdengeçti, “Cebelibereket Erzin Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi’nin 147 hektarlık 1. etap yapı ruhsatlarını, Tosyalı Holding adına Sayın Fatih Tosyalı’ya takdim ettik.” ifadelerini kullandı.

2218 Hektarlık Dev Yatırım Alanı

Serdengeçti, toplam 2218 hektarlık yatırım alanında planlanan 1905,14 MW kurulu güç kapasitesiyle Osmaniye’nin enerji üretiminde stratejik bir merkez konumuna ilerlediğini belirtti.

Bölgenin, Türkiye’nin enerji altyapısına önemli katkı sunmasının hedeflendiği vurgulandı.

“Her Yatırımın Yanındayız”

Vali Serdengeçti açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Toplamda 2218 hektarlık dev yatırım alanında planlanan 1905,14 MW kurulu gücün paydaşı olan Osmaniye’miz; enerji üretiminde stratejik bir merkez konumuna doğru ilerliyor.

Bu vesile ile üretim gücümüzü büyüten her yatırımın yanında olduğumuzu özellikle belirtiyorum.

İlimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun.”

Gerçekleştirilen bu adımın, Osmaniye’nin sanayi ve enerji alanındaki büyümesine ivme kazandırması bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kadirli’de Anaokulu Öğrencilerine Mahremiyet EğitimiÖnceki Haber

Kadirli’de Anaokulu Öğrencilerine Mahrem...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar