
Osmaniye İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, Ramazan’ın ilk sahurunu Çarşı Karakolu’nda görevli personelle birlikte yaptı.
Osmaniye’de göreve başladığı günden bu yana vatandaşlarla iç içe olan ve kısa sürede kamuoyunun takdirini kazanan İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, Ramazan ayının ilk sahurunu mesai arkadaşlarıyla birlikte yaptı.
Çarşı Karakolu’nda İlk Sahur
Sarıbuva, ilk sahur programını Çarşı Karakolu’nda görevli personelle gerçekleştirdi.
Gece nöbetindeki polislerle aynı sofrayı paylaşan İl Emniyet Müdürü, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

“Rabbim Oruçlarımızı Kabul Eylesin”
Sahur programında konuşan Sarıbuva,
“Ramazan’ın ilk sahurunu Çarşı Karakolu’ndaki kıymetli mesai arkadaşlarımızla birlikte yaptık.
Soframızı özenle hazırlayan tüm personelimize gönülden teşekkür ediyorum.
Rabbim tuttuğumuz ve tutacağımız oruçları kabul eylesin; bu mübarek ayın huzurunu ve bereketini hepimizin hayatına nakşetsin.” ifadelerini kullandı.
Personellere Teşekkür
Samimi bir ortamda gerçekleşen sahur programında, emniyet personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edilirken, Ramazan ayının hayırlara vesile olması temennisinde bulunuldu.







































Yorum Yazın