
Osmaniye Belediyesi, yaz aylarında artan sinek ve haşere sorununa karşı şehir genelinde ULV ve Mist Blower cihazlarıyla ilaçlama çalışmalarına başladı.

Osmaniye Belediyesi, özellikle yaz aylarında artış gösteren sinek ve haşere popülasyonuna karşı ilaçlama çalışmalarına hız verdi. Belediye ekipleri, kent genelindeki tüm mahallelerde ULV (Ultra Low Volume) ve Mist Blower cihazları kullanarak etkin bir mücadele yürütüyor.
Amaç: Yaşam Kalitesini Yükseltmek
Vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen belediye, ilaçlama çalışmalarını planlı ve programlı şekilde sürdürüyor. Yaz sıcaklarının etkisini göstermeye başladığı bu dönemde, çevre sağlığına yönelik tedbirler artırılırken, haşere kaynaklı hastalıkların da önüne geçilmesi amaçlanıyor.
İlaçlama Yapılacak Mahalleler Açıklandı
Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, ilaçlamaların belirli bir takvim doğrultusunda sürdürüleceği belirtilerek şu mahalleler sıralandı:
Kurtuluş Mahallesi
Kazım Karabekir Mahallesi
Baş Mahalle
Mimar Sinan Mahallesi
Eyüp Sultan Mahallesi
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi
Ulaşlı Mahallesi
Cumhuriyet Mahallesi
Yetkililer ayrıca, ilaçlamanın daha etkili olabilmesi için vatandaşlardan kapı ve pencerelerini bir süre kapalı tutmalarını rica etti.

Yorum Yazın