DOLAR32.5092
EURO34.7651
ALTIN2492.6
BIST9524.5
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Osmaniye Belediyesi 6.Kitap Fuarı Cuma Günü Başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Belediyesi 6.Kitap Fuarı Cuma Günü Başlıyor
Abone ol
Osmaniye Belediyesi’nin ulusal boyutta düzenlenen en büyük organizasyonlarından bir tanesi olan Kitap Fuarı’nda Türkiye’nin dört bir yanından onlarca yazar katılacak.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Belediyesi’nin ulusal boyutta düzenlenen en büyük organizasyonlarından bir tanesi olan Kitap Fuarı’nda Türkiye’nin dört bir yanından onlarca yazar katılacak.

10 günlük fuar kapsamında farklı günlerde yazarlar okuyucuları ile yayınevlerinin stantlarında bir araya gelerek, kitaplarını imzalayacaklar.



Fuar sabah 09.00 ile 20.00 saatleri arasında açık olacak.

‘7’den 70’e okuyoruz sloganıyla Cuma günü başlayacak olan Osmaniye Belediyesi Kitap Fuarı’nda Prof. Dr. İlber Ortaylı, Merve Gülcemal, Mehmet Ali Bulut, Tuğba Coşkuner, Ahmet Taşağıl, Bestami Yazgan, Erkan Göksu, Hatice Kübra Tongar, Mehmet Teber, Ahmet Bulut, Bekir Develi, Sevda Türküsev, Gri Koç, Miraç Çağrı Aktaş, Mert Arık, Şükrü Erbaş, Hayati İnanç, Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, Serhat Yabancı, Alişan Kapaklıkaya, Sinan Yağmur gibi birçok ünlü yazar söyleşi programları ve imza etkinliklerinde sevenleriyle bir araya gelecek.  

ÇOCUKLARA ÖZEL ARI MAYA VE HACİVAT KARAGÖZ NASREDDİN HOCA OYUNLARI SERGİLENECEK

Osmaniye Belediyesi 6.Kitap Fuarı’nda öğrenciler için çeşitli etkinliklerde düzenlenecek. Fuar kapsamında çocukların çok sevdiği ve ilgi ile takip ettikleri Arı Maya, 26 Kasım Cumartesi günü saat 11.00’da ve Hacivat Karagöz Nasreddin Hoca 27 Kasım Pazar günü saat 11.00’da sahne alarak çocukları unutulmaz an yaşatacaklar.

Çocuklara kitapları sevdirmek ve okumaya teşvik amaçlı okullardan öğrenciler Osmaniye Belediyesi tarafından ücretsiz olarak servis imkanı sağlanacak.

 Osmaniye Belediyesi 6. Kitap Fuarı ile ilgili tüm bilgileri ve gelişmeleri @osmaniyekitapfuari isimli sosyal medya adreslerinden ve www.osmaniyefuar.com adresinden takip edebilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Narkotik Operasyonlarında 8 Kişi TutuklandıÖnceki Haber

Narkotik Operasyonlarında 8 Kişi Tutukla...

Büşra Öztürk, önce Osmaniye sonra da Türkiye şampiyonu olduSonraki Haber

Büşra Öztürk, önce Osmaniye sonra da Tü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar