DOLAR32.3233
EURO35.0886
ALTIN2282.2
BIST9021.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Oryantiring heyecanına 150 sporcu katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Oryantiring heyecanına 150 sporcu katıldı
Abone ol
Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında, “Mahalli Kurtuluş Bayramı ve Feyzi Ekmen Oryantiring İl Yarışması” düzenlendi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında, “Mahalli Kurtuluş Bayramı ve Feyzi Ekmen Oryantiring İl Yarışması” düzenlendi.

Oryantiring Federasyonu Osmaniye İl Temsilciliği tarafından Fakıuşağı Mahallesi, Tosyalı Spor Kompleksi ve Liseler Kampusu yanındaki alanda yapılan müsabakalarda her yaştan 150’ye yakın sporcu mücadele etti.



Harita yardımı ile yön bulmayı içeren ve zamana karşı yapılan müsabakalarda, sporcular oldukça zor olan parkurda hedef bulabilmek için kıyasıya yarıştı.

Yarışmalar, Minik erkekler, minik kız, küçük erkek, yıldız kız, yıldız erkek, genç kız, genç erkek, büyük erkek ve büyük bayan kategorilerinde gerçekleşti.



Minik erkeklerde, Fikri Kalkan, Mevlüt Kalkan ve Ege Demirel; minik kızlarda, İdil Bilge Gürsoy, Bahar Öztürk ve Elanur Meler; Küçük erkeklerde, Caner Doğanay, Fuat Öztürk ve Metehan Eymen Canik; Yıldız kızlarda, Yağmur Bakıcı, Fadime Eslem Taşdurmaz ve Zümra Bilaloğlu dereceye girdi.

Yıldız erkeklerde ise Kerem Hayta, Samet Eren Besili ve Alper Öztürk; Genç kızlarda, Fatma Nur Tüysüz, Nuriye Nur Dağ ve Sena Nur Algül; Erkeklerde, Çağrı Doğukan Özcan, Kasım Arıtı ve Abdulkadir Sakar; Büyük erkeklerde Mehmet Can Güventürk, Uğur Doğan Kök ve Ali Rıza Topçu; Bayanda ise Öznur Gökşen Dinç, Sultan Kıyıcı ve Zeynep Gül Teke derece aldı.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları müsabaka sonunda düzenlenen madalya töreninde verildi.



Törende kısa bir konuşma gerçekleştiren Oryantiring İl Temsilcisi Mustafa Köşeli, İl müsabakasını Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıldönümü nedeniyle düzenlediklerini ve aynı zamanda müsabakaya geçen yıl yaşamını kaybeden Oryantiring hakemlerden Feyzi Ekmen’in adını verdik. Kendisini rahmetle anıyoruz.” dedi.

Köşeli, konuşmasının devamında ise il müsabakalarının düzenlenmesinde emek veren Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’ya ve belediye çalışanlarına, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür ederek, müsabakada dereceye giren sporcuları tebrik etti ve sporculara başarılarının devamını diledi.



Eşinin adının müsabakaya verilmesinden dolayı duygulanan ve gözyaşına hakim olamayan Hatice Ekmen ise Orantiring İl Temsilcisi Mustafa Köşeli’ye ve ekibine teşekkür etti. Tören hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çocuğunuzun Sağlık Durumu Tırnaklarına YansıyabilirÖnceki Haber

Çocuğunuzun Sağlık Durumu Tırnaklarına Y...

Yayla evi hırsızı, çaldıklarıyla yakalandıSonraki Haber

Yayla evi hırsızı, çaldıklarıyla yakalan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar