
Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, ilçeye üniversite eğitimi için gelen öğrencilerle bir araya gelerek talep ve beklentilerini dinledi.

Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, ilçeye üniversite eğitimi için gelen gençlerle bir araya geldi.
Öğrencilere “Kadirli’ye hoş geldiniz” dileklerini ileten Olcar, onların talep ve beklentilerini dinleyerek notlar aldı.
Öğrencilere Destek Mesajı
Başkan Olcar, gençlerin huzurlu bir eğitim hayatı sürmeleri için belediye olarak her zaman yanlarında olacaklarını vurguladı.
Öğrencilerin kendilerini evlerinde hissetmeleri için gerekli desteği sağlayacaklarını belirtti.
Geleceğin Teminatı Gençler
Açıklamasında gençlerin başarılarının şehrin geleceğinin teminatı olduğuna dikkat çeken Olcar, “Sevgili öğrencilerimiz, Kadirli sizin de eviniz; kapımız da gönlümüz de her zaman size açıktır” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın