DOLAR32.2797
EURO34.838
ALTIN2410.0
BIST10267.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

OKÜ’de yeni Lisans üstü programlar açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ’de yeni Lisans üstü programlar açıldı
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) bünyesinde açılması teklif edilen programların Yüksek Öğretim Yürütme Kurulu tarafından  kabul edilmesinin ardından, yeni Lisans üstü programlar da açıldı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) bünyesinde açılması teklif edilen programların Yüksek Öğretim Yürütme Kurulu tarafından  kabul edilmesinin ardından, yeni Lisans üstü programlar da açıldı.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nden alınan bilgiye göre, Üniversite’nin Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde açılması teklif edilen programlardan; Arkeoloji Tezli Yüksek Lisans Programı, Beden Eğitimi ve Spor Tezsiz Yüksek Lisans (İkinci Öğretim) Programı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans ve Tezsiz Yüksek Lisans (İkinci Öğretim) Programları, Resim Tezsiz Yüksek Lisans (İkinci Öğretim) Programı, Tarih Tezsiz Yüksek Lisans (İkinci Öğretim) Programı, Türk Dili ve Edebiyatı Tezsiz Yüksek Lisans (İkinci Öğretim) Programı ile Yönetim Bilişim Sistemleri Tezsiz Yüksek Lisans (İkinci Öğretim) Programının açılması Yükseköğretim Yürütme Kurulu tarafından uygun görüldü.

OKÜ’de ayrıca Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde ise Gıda Teknolojisi Tezsiz Yüksek Lisans (İkinci Öğretim) Programının açılması Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından uygun görüldüğü kaydedildi.

REKTÖR UZUN: YENİ PROGRAMLARIMIZ HAYIRLI OLSUN

Osmaniye Korkut Ata Üniversite bünyesinde nitelikli bölümler açarak eğitim-öğretim yapılanmasını geliştirme gayretinde olduklarını belirten OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, “İlimiz ve bölgemiz başta olmak üzere ülkemizin dinamiklerine ve ihtiyaçlarına odaklanarak gelişimimizi ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi olarak öğrencilerimize kaliteli lisans eğitiminin yanında zengin bir lisansüstü eğitim imkânı da sunmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü ile Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesine kattığımız yeni programların ülkemiz, milletimiz ve bölgemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi. (Haber: Nuran Büyükbörklü)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de kadın adaylara önem verildiÖnceki Haber

Osmaniye’de kadın adaylara önem verildi

Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya’dan Osmaniyeli’lere teşekkürSonraki Haber

Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya’dan Os...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar