DOLAR32.5425
EURO34.8134
ALTIN2497.5
BIST9524.5
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

OKÜ'de Depremden sonra ilk ders konulu seminer düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ'de Depremden sonra ilk ders konulu seminer düzenlendi
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ)’de, “Depremden sonra ilk ders nasıl olmalı?” konulu web semineri düzenlendi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ)’de, “Depremden sonra ilk ders nasıl olmalı?” konulu web semineri düzenlendi.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Kalite koordinatörlüğü ve uzaktan eğitim  uygulama ve araştırma Merkez işbirliği ile  “Depremden Sonra İlk Ders Nasıl Olmalı?” konulu web semineri düzenlendi.
 
Düzenlenen seminere OKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Özalp, dekanlar, müdürler, akademik ve idari çalışanlar katıldı. 



Yönlendiriciliğini OKÜ Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Oğuzhan Çolakkadıoğlu’nun yaptığı web seminerinde açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Özalp yaptı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Özalp, “Öncelikle yaşadığımız deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Çok zor günlerden geçiyoruz, birlik ve beraberlik ile bu sürecin üstesinden geleceğiz.

Eğitim-öğretim faaliyetlerimiz devam ediyor ve biz de bu süreci en iyi şekilde yürütebilmek için çabalıyoruz. Bu zor günlerde destek sağlayan tüm hocalarımıza şahsım ve Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun adına teşekkür ediyorum.

Bu vesile ile 2022-2023 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılının hayırlı olmasını diliyorum. Bizlere bugün destek olan Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Oğuzhan

Kırdök’e teşekkür ediyorum. Ayrıca 8 Mart dolayısıyla Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.” dedi.

Daha sonra Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Oğuzhan Kırdök, “Depremden Sonra İlk Ders Nasıl Olmalı?” konulu sunumunu gerçekleştirdi. Doç. Dr. Oğuzhan Kırdök sunumunda “Travmanın ne olduğu, travma sonrası hangi aşamaların oluştuğunu, bizlerin ve öğrencilerin hangi aşamalarda olabilecekleri, ilk derste tanışma, tanıtım ve etkileşimin nasıl olması gerektiği, bu süreçte öğrencilere nasıl davranılmalı, neler söylenmeli neler söylenmemeli, kendimiz için neler yapabiliriz ve psikolojik sağlamlık nedir?” konularında bilgi verdi. Katılımcılardan gelen soruların da yanıtlandığı seminer yaklaşık 90 dakika sürdü.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni Hastanede değerlendirme toplantısıÖnceki Haber

Yeni Hastanede değerlendirme toplantısı

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz “Tıp Bayramı”nı kutladıSonraki Haber

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz “Tıp Bayra...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar