DOLAR32.5933
EURO34.6922
ALTIN2522.3
BIST9524.5
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

OKÜ Rektöründen Kadirli TSO’na ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ Rektöründen Kadirli TSO’na ziyaret
Abone ol
Osmaniye haberleri

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Kadirli Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret gerçekleştirdi.

OKÜ Rektörünün Kadirli Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti sırasında, Yönetim kurulu başkan yardımcısı  Fevzi Temel,  Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda iş insanı ile bir araya geldi.

Ziyarette  OKÜ Rektörüne  Üniversitenin Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Hamil Nazik, OKÜ Fen Bilimleri Enstitü Müdürü, Üniversite Sanayi İşbirliği Koordinatörü Doç. Dr. Bülent Yanıktepe eşlik etti. 



Ziyarette üniversite   öğrencilerine burs desteği sağlanması,  Kadirli Kampüsümüzün laboratuvar ve atölye gibi fiziki imkanının geliştirilmesi, Ticaret ve Sanayi Odası üye ve çalışanlarına verilebilecek kurslar, eğitimler ve  lisansüstü  eğitim olanakları sağlanması gibi konularda istişarede bulunuldu.

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, “Üniversite Sanayi İşbirliğini çok önemsiyoruz Kadirli İlçemizde de bu hususta çok büyük bir potansiyel bulunmaktadır.

Kadirli  Ticaret ve Sanayi Odamızın   Sivil toplum kuruluşlarımızın desteği ile bu durumu daha somut bir noktaya taşıyacağımıza inanıyorum.  

Üniversitemizin, yerel yönetimlerimizin ve sivil toplum kuruluşlarının desteği, işbirliği ile burada çok güzel bir sinerji oluşturacağımızı düşünüyorum. Kadirli kampüsümüzün fiziki alt yapısını geliştirmek ve öğrenci potansiyelini arttırmak için elbirliği ile hareket etmemiz gerekmektedir.” dedi. 

Daha sonra konuşan Kadirli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmethan Yüksel ise “Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nin Kadirli Kampüsünün fiziki altyapısının geliştirilmesi ve öğrenci potansiyelinin arttırılması hususunda elimizden gelen desteği sağlayacağız.” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Kadirli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmethan Yüksel, ziyaret dolayısıyla memnuniyetini ifade ederek  OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a hediye takdim etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DSİ, Kadirli İlçe Merkezini taşkınlardan koruyacakÖnceki Haber

DSİ, Kadirli İlçe Merkezini taşkınlardan...

5 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranıyordu, yakalandıSonraki Haber

5 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla a...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar