DOLAR32.3847
EURO35.0663
ALTIN2326.5
BIST9104.6
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Müftülük bayan personele yönelik seminer düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Müftülük bayan personele yönelik seminer düzenlendi
Abone ol
Osmaniye İl Müftülüğünde görevli bayan personele yönelik olarak “En iyi Narkotik polisi anne” konulu seminer düzenlendi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye İl Müftülüğünde görevli bayan personele yönelik olarak “En iyi Narkotik polisi anne” konulu seminer düzenlendi.

Bağımlılıkla mücadele kapsamında Osmaniye İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan bayan personele yönelik, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından "En İyi Narkotik Polisi Anne" konulu seminer düzenlendi.

Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde düzenlenen seminere Vali Dr. Erdinç Yılmaz, İl Müftüsü Ali Çakmak, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Cenk Ocaktürk ve Osmaniye İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan bayan personel katıldı.

Programın başında konuşan İl Müftüsü Ali Çakmak, İl Müftülüğünün çalışmaları hakkında bilgi vererek, toplantının hayırlı olmasını temenni etti.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise yaptığı konuşmada, uyuşturucu ile mücadeleyi çok önemsediğini ifade ederek, “Aile, toplumun temelidir. Ailenin belirleyicisi olan da annelerimizdir. Sizlerin bu anlamda çok etkili olacağınızı düşünüyorum. 

Eğer biz çocuklarımızdaki davranış değişikliklerini iyi takip edebilir ve onlarla ilgilenirsek bu illete bulaşmalarını önleyebiliriz.

Bu nedenle sizlerden isteğim, hanımefendi kardeşlerimize bunu anlatmanız ve bu mücadeleyi hep birlikte sürdürmemiz. Eğer sizler bu mücadeleye gönülden, samimiyetle destek verirseniz inanıyorum ki Osmaniye’mizde daha iyi sonuçlar alacağız.”diye konuştu.

Bağımlılıkla hep birlikte mücadele etmemiz gerektiğini belirten Vali Dr. Erdinç Yılmaz, bu mücadelenin çok bilinçli bir şekilde sürdürülmesi gerektiğinin altını çizerek, bu noktada yapılan bu tür toplantıların çok önemli olduğunu kaydetti.

Bağımlı olan vatandaşlarımız için de çalışmalar yaptıklarını ancak önemli olanın bağımlılığı baştan engellemek olduğunu belirten Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Çocuklarımızı koruyabilmek için öğrencilerinizle de bu konuyu bilinçli bir şekilde paylaşmanızın bu mücadeleye büyük bir destek vereceğine inanıyorum.

Bu kutsal bir sorumluluktur. Bu mücadeleyi hep birlikte kararlı bir şekilde sürdürelim. Daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum.”dedi.  Vali Yılmaz, tüm katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür ederek sözlerini bitirdi.

Açılış konuşmalarının ardından, İl Emniyet Müdürlüğü Personeli  tarafından bağımlılıkla mücadele konusunda bilgilendirme yapıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ayakkabı çalanlar, kameralara takıldıÖnceki Haber

Ayakkabı çalanlar, kameralara takıldı

Yayla Yollarında Kar Temizleme Çalışmaları Devam EdiyorSonraki Haber

Yayla Yollarında Kar Temizleme Çalışmala...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar