DOLAR32.5124
EURO34.9629
ALTIN2432.6
BIST9716.9
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Milletvekili Kaya, Tıp Bayramı’nı kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Kaya, Tıp Bayramı’nı kutladı
Abone ol
Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Tıp Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Tıp Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Osmaniye Milletvekili Kaya 14 Mart Tıp Bayramı mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Bugün, tüm dünyada kutlanan Tıp Bayramı'nı coşkuyla kutluyoruz.

14 Mart 1919'da İstanbul Tıp Fakültesi öğrencilerinin bir araya gelerek tıp eğitimindeki yenilikleri ve Türk tıbbının modernleştirilmesine katkıları konusunda tartıştıkları toplantıyı anmak için kutladığımız bu gün, tıp camiamız için büyük bir anlam ifade ediyor.

Tıp, insan sağlığına katkıda bulunmanın yanı sıra, insan hayatının korunması ve kurtarılması için vazgeçilmez bir meslektir.

Bu mesleği icra eden doktorlarımız, hemşirelerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımızın hastalarımızın sağlığına verdikleri önemden ve insan hayatına olan saygılarından dolayı kendileriyle gurur duyuyoruz. 

AK Parti olarak her alanda olduğu gibi sağlık alanında da devrim niteliğinde yatırımlar yaptık. Bunun yanı sıra Sağlık çalışanlarımızın özlük haklarında büyük iyileştirmeler yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.

Covid-19 pandemisi döneminde ve yaşadığımız deprem felaketinde sağlık alanında yapmış olduğumuz yatırımların ne kadar kritik olduğunu ve sağlık çalışanlarının ne kadar önemli bir rol oynadığını bir kez daha gördük.

Sağlık çalışanlarımızın büyük bir özveriyle, kendi sağlıklarını riske atarak, hastalarına bakmakta ve toplum sağlığını korumak için çaba göstermektedirler.

Bu nedenle, bugün, tüm sağlık çalışanlarımızın yılmadan çalışmalarına, insan sağlığına adanmışlıklarına ve insan hayatına olan saygılarına bir kez daha vurgu yapmak istiyorum.

Bu düşüncelerle, Osmaniye’deki sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı kutluyor, saygılarımı sunuyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Seçim takvimi belirlendi, ilk genelge Valiliklere gönderildiÖnceki Haber

Seçim takvimi belirlendi, ilk genelge Va...

Depremin artçı sarsıntıları devam ediyorSonraki Haber

Depremin artçı sarsıntıları devam ediyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar