DOLAR32.5445
EURO34.9532
ALTIN2456.6
BIST9879.6
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Milletvekili Kaya, “Karaçay projesi, kente değer katacak”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Kaya, “Karaçay projesi, kente değer katacak”
Abone ol
Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya yapımı devam eden Karaçay üzerindeki proje çalışmalarını yerinde inceledi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya yapımı devam eden Karaçay üzerindeki proje çalışmalarını yerinde inceledi.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Kaya beraberinde, AK Parti İl Başkanı Seydi Gülsoy ve İl Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıtekin ile proje hakkında İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice den bilgi aldı.

 Osmaniye’ye güzel hizmetler kazandırmaya devam etmekte olduklarını belirten  Kaya, bunlardan bir tanesinin de "Karaçay Deresi Alt Yapı İyileştirme Projesi" ve "Karaçay Deresinin Turizm ve Rekreasyon Amaçlı Düzenlenmesi Projesi" olduğunu söyledi.

 Proje sayesinde Karaçay Deresi yatağı üzerine suyu kontrol altına alabilecek şişirilebilir bent yapıldığını hatırlatan Kaya, “Fakıuşağı köprüsünden başlayarak, ortalama 50 ila 60 metre genişliğinde, 350 metre mesafede su seviyesi aynı düzeyde tutulacak ve durgunlaşması sağlanacak.

Projede öncelikle su üzerinde ışıklı, müzikli ve hareketli üç boyutlu gösteri yapan fıskiyeler ile ziyaretçilerin dere manzarasını izleyebilmeleri, mekân hakkında bilgi edinmeleri ve fotoğraf çekimi yapabilmeleri amacıyla seyir terasları yapılacak.

Yine su üzerinde ziyaretçilere yönelik bot ve kayıklar ile tur düzenlemeleri planlanıyor. Çalışmaları hızla devam eden projemizin en kısa sürede tamamlanması ve halkımızın hizmetine sunulması için gayret ediyoruz” dedi.

 AK Parti İl Başkanı Seydi Gülsoy da Karaçay Projesi'ni çok önemsediğini dile getirerek, vatandaşların da merakla bu çalışmanın tamamlanmasını beklediğini söyledi.

 Proje tamamlandığında Osmaniye'ye değer katacağını ifade eden Gülsoy, kentte güzel hizmetler sunabilmek için büyük çaba harcadıklarını kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gündem Yaratan Osmaniye HaberleriÖnceki Haber

Gündem Yaratan Osmaniye Haberleri

Osmaniye’nin Kurtuluş günü etkinliklerle kutlanıyorSonraki Haber

Osmaniye’nin Kurtuluş günü etkinliklerle...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar