DOLAR32.3141
EURO35.0756
ALTIN2278.2
BIST8994.9
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

MEM Aydın Albak, 19 Mayıs’ın 104. Yılını kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MEM Aydın Albak, 19 Mayıs’ın 104. Yılını kutladı
Abone ol
Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, “19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve spor bayramı” nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, “19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve spor bayramı” nedeniyle bir mesaj yayınladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Albak kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna giden yolda ilk adımı oluşturan ve Milletimizin kaderini değiştiren 19 Mayıs 1919' un, 104. yıl dönümünü milletçe, hep birlikte kutlamanın sevincini yaşıyoruz.

Sevgili gençler;

Bugün milli mücadelemizi başlatan ilk ve büyük adımın yıl dönümüdür. 19 Mayıs, Türk Milletinin sönmeyen ve hiç sönmeyecek bağımsızlık meşalesidir.

Bu meşale, milletimizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma mücadelemizde yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir.

Gençlerimizin geleceğe emin adımlarla ilerlemeleri, ailesine ve ülkesine yararlı bireyler olarak yetişmeleri en büyük temennimizdir. Türk Milleti'nin tüm bireyleri, bu konuda gençlerimize güvenerek, geleceğe umutla bakmaktadır.

Ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak, ülkemizi parlak yarınlara taşıyacak olan gençlerimizin, 19 Mayıs ruhuna sahip çıkarak ecdadımızın emaneti olan bu vatanı daima koruyacaklarına, manevi değerlerimize en iyi şekilde sahip çıkacaklarına inanıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK '' Cesaretimizi kuvvetlendiren ve devam ettiren sizsiniz. Siz almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık meziyetinin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli örneği olacaksınız '' sözleriyle Türk gençliğine olan güvenini ifade etmiştir.

Hiç kuşkusuz ki geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz, içinde taşıdıkları sevgi ve heyecanla ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayacak, daha güçlü bir devlet ve toplum olma yolunda ilerlerken  geleceğimizi inşa edecektir. Gençliğe olan güvenimiz ve inancımız tamdır. 

Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bu cennet vatan uğruna canını feda etmiş bütün aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Türkiye Cumhuriyetinin ve Yüce Milletimizin umudu ve güvencesi sevgili gençler; 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nınız kutlu olsun.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Komutan’dan OKÜ Rektörlüğüne ziyaretÖnceki Haber

Komutan’dan OKÜ Rektörlüğüne ziyaret

Kaymakam İlhan’dan 19 Mayıs mesajıSonraki Haber

Kaymakam İlhan’dan 19 Mayıs mesajı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar