DOLAR32.5866
EURO34.8097
ALTIN2512.4
BIST9693.4
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Kros yarışmalarında dereceye giren öğrencilere kupa

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kros yarışmalarında dereceye giren öğrencilere kupa
Abone ol
Osmaniye’de Amatör Sporcular Haftası nedeniyle, Cevdetiye Sporcu Eğitim Merkezi Müdürlüğü Spor kompleksinde düzenlenen kros yarışmalarında, dereceye giren öğrenciler kupalarını aldı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’de Amatör Sporcular Haftası nedeniyle, Cevdetiye Sporcu Eğitim Merkezi Müdürlüğü Spor kompleksinde düzenlenen kros yarışmalarında, dereceye giren öğrenciler kupalarını aldı.

6 kategoride yapılan yarışmalara 250 sporcu katıldı. Dereceye giren öğrencilere kupa, madalya ve ödülleri, Spor Hizmetleri Müdürü Yücel Erdoğan, Atletizm İl Temsilcisi İsmail Keleş, Antrenör ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından verildi.

Atletizm İl Temsilcisi İsmail Keleş, Amatör Sporcular Haftası Kros Yarışmalarının Cevdetiye Sporcu Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Spor kompleksi kros parkurunda yoğun bir katılımla gerçekleştirildiğini belirterek, “Başta İl Müdürümüz Sayın Sedat Acar’a Spor Hizmetleri İl Müdürümüz Sayın Yücel Erdoğan'a Cevdetiye Spor Kompleksi Müdürümüz Sayın Zekeriya Korkmaz’a, değerli okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize, bir birinden değerli hakem ve antrenör hocalarımıza, her zaman yanımızda olan sponsorumuz Cevdetiye Kocatepe Mahalle Muhtarımız Sayın Erman Keleş’e ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.” Dedi.



Derece Yapan Sporcular ise şöyle;  Minik kızlar B, Nur Özer, İkray Irmak ve Beyza Özdemir. Minik kızlar A:  İstanbul Korkmaz,  Hira Selvi ve Şam Milla Veli.  Minik Erkekler B: Alperen Demir, İbrahim Karaaslan ve Yusuf Çalış. Minik Erkekler A: Alperen Kaygısız, Duran Gizlice ve Hasan Akıncı. Küçük Kızlar: Yağmur Hamkelek, Sümeyra Yargıç ve Kevser Kabakcı. Küçük Erkekler:  Muhammed Kabakçı, Yiğit efe Körpe ve M.Mahsun Kandemir. Yıldız Kızlar:  Dua Kabakçı, Döndü Naz Ağzıkara ve Belinay Ola. Yıldız Erkekler:  Hamit Gümüş, Metehan Yıldız  ve Selahattin Eyüp  Koçak.  Genç B Kızlar: Nurhida Hüseyin, Refike Ceren Çalar ve Perihan Duman. Genç B Erkekler: Musab Kundakçı, Kağan Abilmez ve nur Can Sarıoğlu.  



Genç A Kızlar: Remziye Ayrı, Ceyda Hamcokelek. Genç A Erkekler, Emin Köksal, Ramazan Kundakçı ve Alper Fındık.

​​​​​​​


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ekmek ödüllü şiir yarışmasında ödüller sahiplerini bulduÖnceki Haber

Ekmek ödüllü şiir yarışmasında ödüller s...

Osmaniyespor FK: 0 - Malatya Arguvanspor: 0Sonraki Haber

Osmaniyespor FK: 0 - Malatya Arguvanspor...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar