DOLAR32.3619
EURO34.7089
ALTIN2432.7
BIST9989.0
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Kaymakam İlhan, öğrencilere karne dağıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaymakam İlhan, öğrencilere karne dağıttı
Abone ol
Osmaniye’nin Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle öğrencilerin karne heyecanını paylaştı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’nin Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle öğrencilerin karne heyecanını paylaştı.

Kaymakam İlhan Atalan Şehit Hüseyin Sarı İlkokulu ve Atalan Şehit Selahattin Altun Ortaokulunu ziyaret  ederek öğrencilere karne dağıttı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Nuh Coşkun, Okul Müdürü Uğur Kösek ve Müdür Yardımcıları tarafından karşılanan Kaymakam İlhan, Okul bahçesindeki öğrenciler ve velilerle bir süre sohbet etti.

Kaymakam  Turgay İlhan, daha sonra öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek karnelerini dağıttı.

Sınıf ziyaretleri sırasında öğrencilerle sohbet eden Kaymakam  İlhan karne dağıtım programında yaptığı konuşmada, “Sevgili çocuklar bugün sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum.

Tatilde dinlenin, eğlenin, bol bol da kitap okuyun. Hepinize başarılar diliyorum.”dedi.

Öğrencilere karnelerini dağıtan Kaymakam  Turgay İlhan, başarılı dileklerini bildirdi.

Kaymakam  Turgay İlhan, sınıf ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, “Bugün karne günü, çocuklarımızla karne sevincini paylaşıyoruz. Düziçi olarak eğitimde çok güzel başarılar elde ediyoruz.

Bu başarıya imza atan İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü, kadrosunu, öğretmenlerimizi, velilerimizi ve bu başarıyı gerçekleştiren sevgili öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Öğrencilerimize tatil döneminde bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyorum.



Bunu yaparak tatil dönemlerini en iyi şekilde değerlendireceklerdir. Eğitim ordumuz, geleceğimiz olan sevgili çocuklarımızın yetiştirilmesinde çok önemli görevler düştüğünün bilincinde, azimle, kararlılıkla, vefayla çalışmaya devam edecekler.

Biz de bu süreçte eğitimcilerimizin ve çocuklarımızın hep yanında olacağız, hep beraber eğitim öğretimi İlçemizi daha ileri seviyelere taşıma kararlılığını sürdüreceğiz. Çocuklarımıza iyi tatiller diliyorum."dedi.

Kaymakam  Turgay İlhan, ziyaretinin son bölümünde öğretmenler odasında okulun öğretmenleri ile bir araya geldi. Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Kaymakam İlhan, tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyerek ziyaretine son verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mehter Takımı Huzurevi sakinlerine konser verdiÖnceki Haber

Mehter Takımı Huzurevi sakinlerine konse...

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz esnaf ziyaretlerini sürdürüyorSonraki Haber

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz esnaf ziya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar