DOLAR32.6012
EURO34.8231
ALTIN2490.9
BIST9484.3
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Kadirli’de “Şuurlu Gençlik” Konulu Konferans

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadirli’de “Şuurlu Gençlik” Konulu Konferans
Abone ol
Osmaniye’nin Kadirli İlçesinde, “Şuurlu Gençlik” Konulu Konferans düzenlendi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’nin Kadirli İlçesinde, “Şuurlu Gençlik” Konulu Konferans düzenlendi.

Konuşmacı olarak, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula katıldığı konferans Kadirli Belediyesi Devlet Bahçeli Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Programa, Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Kadirli Belediye Başkan Vekili Buğrahan Koyuncuoğlu, kamu kurum ve kuruluşları il ve ilçe müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler katıldı.



Programında devamında konuşan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula, gençlere hitap ettiği konuşmasında; gençlik, şuur, özgüven ve iletişim konu başlıklarında bilgiler verdi.

Konferansın ardından konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula’ya teşekkür ederek,  “Bugün bize çok faydalı, güzel bilgiler sundu. İyi ki var, iyi ki geldi. Bizim böyle değerlere ihtiyacımız var.

Kendisine çok teşekkür ediyoruz.”diye konuştu. Öğrencilere hitap ederek konuşmasına devam eden Vali Yılmaz, gençlerin kendisini çok iyi yetiştirmesi gerektiğini vurgulayarak, “Çok çalışmalı, vaktimizi boşa harcamamalıyız.

Doğru yolda ilerlemeliyiz. Milli manevi değerlerimize bağlı olarak yetişmeliyiz. 15 Temmuz’da tankların altına yatan bir milleti gördük, bu Millet bu inançta olduğu sürece Allah’ın izniyle kimse bizi yıkamaz, yıkamayacak.”dedi.



1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula’ya bir kez daha teşekkür eden Vali Yılmaz, çiçek verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de engelli bireyler bir günlük askerlik yaptıÖnceki Haber

Osmaniye’de engelli bireyler bir günlük...

Dr. Mehmet Temel: “Türk milletinin en büyük güvencesi gençlerdir”Sonraki Haber

Dr. Mehmet Temel: “Türk milletinin en bü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar