DOLAR32.275
EURO35.0883
ALTIN2465.2
BIST10319.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

İlk Kadın Muhtar Olmak İçin Çalışmaya Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İlk Kadın Muhtar Olmak İçin Çalışmaya Başladı
Abone ol
Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde mahallesinden muhtar adayı olan ev yemekleri yapan işletme sahibi Selma İşçi muhtarlık için aday olduğunu açıkladı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde mahallesinden muhtar adayı olan ev yemekleri yapan işletme sahibi Selma İşçi muhtarlık için aday olduğunu açıkladı.

Bir yandan işletmesi için ev yemekleri hazırlayan diğer yandan da muhtarlık için çalışıyor.  

Başarılı iş kadını Selma İşçi ilçesinden seçilen ilk kadın muhtarı olarak tarihe geçmek istiyor Kadınlar artık iş hayatından, siyasete bir çok alanda etkin olmaya devam ediyor.

Toprakkale Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde ev yemekleri yapan bir lokanta açan Selma İşçi başarısıyla göz dolduruyor.

İşçi, şimdi de kadınların idarecilikte de güzel çalışmalar yapabileceğini göstermek amacıyla Mahallesi’nden muhtar adayı oldu.

Seçim çalışmalarına hızlı başlayan İşçi “Amacım kadınların bir çok şeyi başarabileceğini göstermek ve ilçesinde seçilen ilk kadın muhtar olarak tarihe geçmek” diyor.

Kadın muhtar adayı seçim çalışmasına hızlı başladı Toprakkale Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nin kadın muhtar adayı başarılı iş kadını Selma İşçi seçim çalışmalarına devam ediyor.

Bir yandan Ev yemekleri yapan lokantasında koşturan Selma İşçi diğer yandan da zaman zaman mahallesini ziyaret ederek mahallenin kadınlarıyla sohbet ediyor.

"Mahalleye kadın eli değsin" Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’ne kadın eli değsin parolasıyla yola çıkan başarılı iş insanı "Amacım mahallemizin sorunlarına en kısa sürede çözüm üreterek daha yaşanabilir hale getirmek.

Bu yüzden bu yola çıktım. İlçede şu ana kadar hiç kadın muhtar olmamış. Ben burada bir ilki başarıp ilçe tarihine de geçmek istiyorum. İnşallah bunu başaracağım" dedi.

Selma İşçi'nin ilerleyen günlerde seçim çalışmasını hızlandırması bekleniyor. Öte yandan muhtar adayı İşçinin aza olacak isimleri belirlediği ve seçim çalışmasına güçlü ve iddialı hazırlandığı öğrenildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Özel Harekat Başkanı Osmaniye’deydiÖnceki Haber

Özel Harekat Başkanı Osmaniye’deydi

Bahçeli, Bisan Bisikletle Fotoğraf ÇektirdiSonraki Haber

Bahçeli, Bisan Bisikletle Fotoğraf Çekti...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar