DOLAR32.2106
EURO34.7168
ALTIN2447.4
BIST10235.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

İl Jandarma’dan Şehit Ailesi ve Gazilere iftar programı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İl Jandarma’dan Şehit Ailesi ve Gazilere iftar programı
Abone ol
Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı, şeOsmaniye İl Jandarma Komutanlığı, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar programı düzenledi.hit aileleri ve gaziler onuruna iftar programı düzenledi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar programı düzenledi.

İl Jandarma Komutanlık binası bahçesinde düzenlenen iftar programına, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, , Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Vali Yardımcıları Adem Yılmaz ve Hakan Yavuz Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Can Altundarak, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, Şehit aileleri, Gaziler ve aileleri katıldı.

 İftar programı Kur'an-ı Kerim okunması ile başladı. Okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı. İftar yemeğinin ardından İl Müftüsü Ali Çakmak yemek duası yaptı.

İftar programında bir konuşma yapan Vali Yılmaz, tüm şehitleri şükranla andıklarını belirterek; “Siz kıymetli Şehit yakınlarımız ve kahraman Gazilerimiz ile ne kadar gururlansak azdır,  sizlere minnettarız.

Şehitlerimiz rahat uyusun, bizler bu vatana sonuna kadar sahip çıkacağız. Bu cennet Vatanı, ebedi Vatan kabul ettik ve Vatan olarak da devam ettireceğiz.

Allah hepinizden razı olsun. Sizlerin her zaman yanınızdayız, sizlerle olmaktan her zaman gururluyuz. İyi ki varsınız, Allah sizlere sağlık, sıhhat versin.

Şanlı Gazilerimizle de ne kadar gururlansak az. İyi ki varlar, Allah onlardan razı olsun. 6 Şubatta yaşadığımız büyük felaketten dolayı bu Ramazanda hüzünler yaşıyoruz.

Allah bir daha yaşatmasın. Başta Osmaniyeli hemşehrilerimiz olmak üzere hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun.

Nice Ramazanlarda inşallah buluşmak dileğiyle hepinize hayırlı Ramazanlar diliyor, saygı ve sevgiyle selamlıyorum."dedi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dolaşıma çıkan Hatıra 1 Tl’nin değeri 20 TlÖnceki Haber

Dolaşıma çıkan Hatıra 1 Tl’nin değeri 20...

Jandarma ekipleri sokaktaki canlara besleme dağıttıSonraki Haber

Jandarma ekipleri sokaktaki canlara besl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar