DOLAR32.5173
EURO34.8453
ALTIN2487.9
BIST9522.4
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Hırsızların hedefi, bu kez gazete ve dernek bürosu oldu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hırsızların hedefi, bu kez gazete ve dernek bürosu oldu!
Abone ol
Osmaniye’de son günlerde artan hırsızlık olayları, gazete ve dernek binalarına yönelik olarak ta yaşanmaya başlandı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’de son günlerde artan hırsızlık olayları, gazete ve dernek binalarına yönelik olarak ta yaşanmaya başlandı.

Gazetemizin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü, Yeni Bakış Gazetesinin kurucusu Mustafa Bardak’ın bürosu ile Osmaniye Ozanlar Şairler ve Yazarlar Derneği’ne giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, girdikleri yerleri darma dağınık ettiler.

Gece bilinmeyen bir saatte gazete bürosu ile dernek binasının yanındaki binanın terasından giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, keserle kapı ve pencereleri zorlamak suretiyle içeriye girdiler.

Gazete bürosundaki masa ve dolapların çekmeceleri ile diğer bölümlerindeki evrakları çıkararak odayı döken hırsızlar, büroda bulunan; el kamerası, fotoğraf makinası, mini radyo,  flash bellek,  internet modemi, tarayıcı gibi eşyaların çalındığı öğrenildi.

Gazete bürosu ile dernek binasındaki  hırsızlık olayı ile ilgili Gazeteci Mustafa Bardak; “Olay gece bilinmeyen bir saatte oluşmuş. Komşu binanın damından içeriye girilerek özellikle dosya içerisindeki belgeler karıştırılmış.

Fotoğraf albümümdeki fotoğrafların bile dışarıya çıkarılıp dağılmış olması, şeffaf dosyaların içerisinin karıştırılması, ajandaların içerisinin karıştırılması, dolaptaki kitapların indirilerek yere saçılması olayını düşündürücü buluyorum.

Olayı ‘Hırsızlık süsü’ verilmek istendiğini sezinliyorum. Olayda kullanılan keserin binanın damına bırakılması, yanında cd ve diğer bazı belgelerin de bulunması ile birlikte odanın tamamen karıştırılmış olması düşündürücü olsa gerek.

Bu olayın basit bir hırsızlık olayı olmadığını düşünüyorum. Olayla ilgili alınan parmak izlerinden ve odaya giriş yöntemlerinden hırsızların en kısa sürede bulunarak gereken cezanın verileceğini umut ediyorum.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bahçe’de yüzde 70 hibe destekli ceviz bahçesi kurulduÖnceki Haber

Bahçe’de yüzde 70 hibe destekli ceviz ba...

Deprem sonrası ses iletim sistemi “Zelzele 1.0” projesi, TEKNOFEST'te finaldeSonraki Haber

Deprem sonrası ses iletim sistemi “Zelze...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar