DOLAR32.2186
EURO34.7902
ALTIN2419.0
BIST10067.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliklerle kutlanacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliklerle kutlanacak
Abone ol
Osmaniye Halk Eğitim Merkezi  Müdürlüğü’nce 1 ile 7 Haziran günleri “Hayat Boyu Öğrenme” Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenecek.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Halk Eğitim Merkezi  Müdürlüğü’nce 1 ile 7 Haziran günleri “Hayat Boyu Öğrenme” Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Etkinlikler, Fakıuşağı Mahallesi, Prof. Dr. Alper Akınoğlu Caddesi üzerindeki Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bahçesinde  gerçekleşecek.

1 Haziran 2022 Çarşamba günü saat:15.00’de; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile  başlayacak olan etkinlikler, Açış konuşması, Drone gösterisi, Osmaniye Belediyesi Mehter Takımı gösterileri, Halk oyunları (Zeybek oyunu) gösterisi, Açık Lise diplomalarının takdim edilmesi, Özel eğitim kursiyerlerinin gösterileri, Kenan Karık ve kursiyerlerin Kick Boks gösterileri ile devam edecek.

Saat: 16.30’da  Emre Avşar ve Puzzle Band- Alternatif Pop-Rock konseri ile ilk günkü program sona erecek.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün etkinlikleri 2 Haziran Perşembe günü  saat:14.00’de  Anasınıfı kursiyerlerinin gösterileri ile başlayacak. Etkinliklerin devamında; Kick Boks- Tekwando- Dart-Hokey-Basketbol-Badminton gösterile gerçekleşecek.

Şiir dinletisi programında Makbule Ünal’ın sunumunun ardından, Minikler Halk oyunları Kafkas oyunları gösterisi yeralacak.  Geri dönüşüm ürünlerinin defilesinin ardından, Taha Batıkan Var Rock müzik konseri ile program devam edecek.

İkinci günkü program Erol Gürbüz-Piyanist  şantör Taner Özgül ve klasik müzik orkestrası ile sona erecek.

Etkinliklerin üçüncü gününde de gençlik konseri devam edecek. 3 Haziran Cuma günü saat:20.00’de  Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi salonunda,  Taha Batıkan Var’ın sunumu ile  İki gitar klasik Müzik konserinde; Zülüf ve Kaan Öztutgan  sahne alacak.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün düzenlediği tüm etkinliklerin halka açık ve ücretsiz olduğu kaydedildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Abul, öğrencilerle kültür etkinliğinde buluşuyorÖnceki Haber

Abul, öğrencilerle kültür etkinliğinde b...

Geziden dönem öğrencilerin aracı, Tır’la çarpıştıSonraki Haber

Geziden dönem öğrencilerin aracı, Tır’la...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar