DOLAR32.2616
EURO35.0708
ALTIN2468.3
BIST10319.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Hasarlı bina yıkımları, yeni sorunlar oluşturuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hasarlı bina yıkımları, yeni sorunlar oluşturuyor
Abone ol
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye’de, hasarlı bina yıkımları, internet bağlantıları günlerce aksatıyor.
Osmaniye haberleri

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye’de, hasarlı bina yıkımları, internet bağlantıları günlerce aksatıyor.

Osmaniye kent merkezindeki hasarlı binaların yıkılma işlemleri devam ederken, iş makinalarının Türk Telekom’a ait hatlara zarar vermesi sonunda, esnafların internet bağlantıları zarar görmesi ile birlikte, günlerce  iletişim aksaklığı yaşanıyor.

Hasarlı binaların yıkılma çalışmaları sırasında, 15 gündür internet hizmeti alamayan esnaflar arasında, gazetemizin merkez bürosu da bulunuyor.

Osmaniye Merkez Hacıosmanlı Mahallesi, Cevdet Sunay Caddesi, yıkılan Saat kulesi yanında hizmet vermekte olan; www.medyagazete.com ve www.haberosmaniye.com isimlerindeki gazete sitelerimiz, 1 Eylül 2023 tarihinden bu yana internet bağlantılarının olmamasından dolayı sıkıntı yaşıyor.

Her iki internet sitesinin imtiyaz sahipliği görevini yürüten İlyas Sabancı yaptığı açıklamada; “Gazetemizin resmi internet sitesine günlük olarak belli sayıda haber girmemiz gerekiyor.

Bu konuda bizim için internet bağlantısı çok önemli.

Bulunduğumuz çevrede hasarlı binaların yıkılması sırasında, Türk Telekom’a ait hatlarda hasar oluşması nedeniyle 1 Eylül 2023 tarihinden itibaren internet hizmetimiz kesildi.

Faturalarımızı otomatik olarak her ay düzenli olarak ödüyoruz.

5 Eylül günü Türk Telekom-TTNet yetkililerine sıkıntıyı bildirdim.

Bugüne geldiğimizde hala arızanın kontrol edildiği yanıtını alıyorum.  

Cep telefonumdaki internet ile siteye haberleri girmek zorunda kaldım, ama cep telefonumun da internette bir sırını bulunmaktadır.

Telekom’daki aylık faturam çalışıyor ama 15 gündür hizmet alamıyorum.

Resmi ilan yayınlayan ve kurumsal alanda günlük olarak belli sayıda haber vermemiz gereken bir gazete sitesi olarak perişan durumdayız.

Yaşanan sorunun ilgililer tarafından bilinmesini, Telekom yetkililerin ise soruna bir an önce çözüm getirmelerini bekliyoruz”diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Arazi Anlaşmazlığı Kavgasında Silahlar Konuştu:1 ÖlüÖnceki Haber

Arazi Anlaşmazlığı Kavgasında Silahlar K...

Belde de Asfaltlama Çalışmaları SürüyorSonraki Haber

Belde de Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar