DOLAR32.3636
EURO34.7938
ALTIN2400.8
BIST10208.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Hasanbeyli’de 24 konutluk Köy evleri yapılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hasanbeyli’de 24 konutluk Köy evleri yapılacak
Abone ol
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye’de, Hasanbeyli ilçesinde Köy evleri inşaatına başlanıldı.
Osmaniye haberleri

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye’de, Hasanbeyli ilçesinde Köy evleri inşaatına başlanıldı.

Osmaniye’nin hasanbeyli ilçesi, Çolaklı köyünde depremden yıkılan evlerin yerlerine yapılması planlanan Köy evlerinin inşaat alanın incelemeler yapıldı.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz beraberinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan yardımcısı Mücahit Demirtaş, Hasanbeyli Kaymakamı Can Kurt, Hasanbeyli Belediye Başkanı Selahattin Denizoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü İrfan Remzi Yılmaz ile Köy evlerinin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş alanda yaptıkları incelemelerin ardından köy sakinleri ile bir süre sohbet ederek, taleplerini dinlediler. Çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Yılmaz, çocuklara hediyeler verdi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Hasanbeyli ilçemizde Çolaklı Köyümüzde deprem konutları çalışmaları başladı.  Yoğun bir şekilde devam ediyor. Buraya şu anda 24 konut yapılacak.

Yüklenici firma çok güzel bir şekilde çalışmasının altyapısını oluşturmuş. Depremden etkilenen vatandaşlarımızın bir an önce kalıcı konutlara kavuşması için var gücümüzle çalışıyoruz. Çok güzel konutlar olacak.



İnşallah en iyi şekilde, bütün Osmaniyeli hemşehrilerimizin, depremden etkilenen vatandaşlarımızın en rahat edecekleri konutlar bu yılın sonuna kadar tamamlanmış olacak. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Devlet olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız.”dedi. (Haber: Nuran Büyükbörklü)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de Öğrencilerine Jandarma’nın tanıtımı yapıldıÖnceki Haber

Osmaniye’de Öğrencilerine Jandarma’nın t...

Müftülüğün personel toplantısı, Bülbül Cami’de yapıldıSonraki Haber

Müftülüğün personel toplantısı, Bülbül C...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar