DOLAR32.4707
EURO34.9181
ALTIN2421.6
BIST10045.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

En Çok İzlenen Korku Filmleri?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
En Çok İzlenen Korku Filmleri?
Abone ol
En Çok İzlenen Korku Filmleri?
Osmaniye haberleri

 

Korku filmleri dediğimiz zaman ürperen pek çok kişi olmasına karşın korku filmlerinin tutkunları da vardır. İnsanlığın  en karanlık taraflarını görerek insanlığın karanlık tarafları hakkında hem merak gidermek hemde insanların karanlık taraflarını bastırdığı konusunda pek çok varsayımda ortaya atılmaktadır. Arama motorunda istediğiniz filmi yazarak  en çok izlenen korku filmleri izle yazarak bilgiye sahip olabilirsiniz. Şimdi bu  filmler neler göz atalım.

Testere

Testere  film serisinin ilk filmi 2004 yılında seyirci ile buluşmuştur ve Imdb’de 7.6 puan almıştır. Testere filminde seri katil kendine kurbanlar seçerek onları kaçırmaktadır. Kurbanlar ise uyandıklarında kendilerini bir odada bulurlar.  Seri katil, kurbanlarına yaşam şansı verir ancak ölümcül oyunlarını geçmeyi başarırlarsa…

Halka

2003 yapımı olan Halka filmi İstanbul’da çekilmiştir ve 7 adet film ödülüne layık görülmüştür. İnsanlar seyrettiği bir kaset sebebiyle yedi gün sonra ölmektedir. Hatta 4 genç bu kaseti izledikten sonra ölmüşlerdir. Rachel ise bu olaylara açıklık getirmek için oğluyla birlikte kaseti izlemek zorunda kalmıştır. Artık hayatta kalmak için ve olayları çözmek için sadece 7 günü vardır.

Dabbe

Hasan Karacadağ’ın 2006’da İzmir’de çektiği korku filmi dikkat çekmiş ve 5 haftada 400.000’den  fazla izleyiciye ulaşılmıştır. 2005 yılında ABD’de intihar oranları artmaya başlar ve kısa bir süre  sonra bu intiharların benzerleri Türkiye’de de yaşanmaya başlar. Tarık adında bir genç de korkunç bir şekilde intihar eder. İntiharın ardından tarıktan arkadaşlarına tuhaf resimler ve mesajlar gelmeye başlar ve daha sonra çevrelerinde tuhaf varlıklar görmeye başlarlar. Bu varlıklar onlara korkunç anlar yaşatıp intihar etmelerine neden olmaktadır.

 

Dünya Savaşı Z

Brad Pitt’in başrolde olduğu ve yapımcılığını yaptığı  bir zombi korku filmidir. Gerry, eşi ve iki kızı ile birlikte trafikteyken yolunda gitmeyen bazı durumların olduğunu ve şehrin karıştığını fark eder ve zombilerden olabildiğinde kaçmaya çalışırlar. Gerry ailesini güvenli bir yere yerleştirdikten sonra zombi salgınını çözmek için zamanla yarışacaktır.

Çığlık

Serinin ilk filmi 1996 yılında çıkmıştır. Filmin konusu ise; Maske takan ve Hayalet surat adı verilen bir katil, çevresinde gördüğü gençleri teker teker öldürmektedir. Katil kafasına koymuştur gençleri öldürecektir ve gençler ile katil  bir kovalamaca  içine girer. Hem korku filmi olan hemde korku film türü ile dalga geçen bu film Imdb üzerinden 7.4 puan almıştır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adana’da otomobilin çarptığı elektrikli bisikletin sürücüsü öldü, 3 kişi yaralandıÖnceki Haber

Adana’da otomobilin çarptığı elektrikli...

Antalya’da haklarında hapis cezası bulunan 233 hükümlü yakalandıSonraki Haber

Antalya’da haklarında hapis cezası bulun...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar