DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6
BIST10643.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Emekli Vali İsmail Kara, CHP’den Milletvekili Aday Adayı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emekli Vali İsmail Kara, CHP’den Milletvekili Aday Adayı oldu
Abone ol
Osmaniye’nin merkez Kırmıtlı Köyü doğumlu emekli Vali İsmail Kara, 2023 Milletvekilliği seçimlerinde, aday adayı olduğunu açıkladı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’nin merkez Kırmıtlı Köyü doğumlu emekli Vali İsmail Kara, 2023 Milletvekilliği seçimlerinde, aday adayı olduğunu açıkladı.

Osmaniye merkez Devlet Bahçeli Bulvarı üzerindeki bir cafede basın toplantısı düzenleyen emekli Vali Kara, neden Milletvekili Aday Adayı olduğunu dile getirdi.

Kara, 34 yıllık meslek hayatındaki çalışmalarından ve özgeçmişinden sözettikten sonra, ülkenin bir çok bölgesinde kaymakam ve Vali yardımcısı olarak görev yaptığını belirtti.

CHP’den Osmaniye Milletvekili Aday Adayı olduğunu dile getiren emekli Vali İsmail Kara; “2013 yılında emekli oldum.

Bundan sonra ki yaşamımda hizmetlerimi Allah kısmet ederse parlamento çatısı altında sürdüreceğim.

Bir insan 7’sinde ne ise 70’inde de odur. Ben de henüz 7 yaşında iken köyümüzün hayvalarını otlatırdım. İsmail hayvanı da gür derlerdi.

Akşama kadar hayvan güderdim.. Akşamları da hayvanları evlerine bırakırdım. Kimseden de para istemez bunu insanlık adına yapardım.

İnsanlara faydalı olma adına sorumluluk duygusunu daha o yaşlarda kazanmış oldum. Köyde yaşayan bir kadın, bir gün bana “seni tek cümle ile tarif edeyim mi” dedi, bende et bakalım dedim.

Sen itin ayağından dikeni çıkaran adamsın dedi. Hoşuma gitti. 34 yıllık meslek yaşamım boyunca itin ayağından dikeni çıkarmaya çalıştım. bundan sonra da kısmet olursa itin ayağından dikeni çıkartarak hizmetime devam edeceğim dedi.

Bir insanın hizmet yapabilmesi için 2 şeye sahip olması gerektiğini söyleyen Kara, Bunlardan birincisi vicdan, ikincisi de vizyon sahibi olmaktır. Bunlar bende var.

Osmaniye’de 20 bin kişinin ekmek yediği Organize Sanayi Bölgesini kuran Metin Tamer de vicdan ve vizyon sahibi güzel bir insandı.

Osmaniye’nin İstihdamına büyük katkıları olmuştur. Kısmet olursa ahde vefa adına Dr. Metin Tamer’in büstünü Osmaniye’ye yaptıracağım.” dedi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akaryakıt yüklü tanker TIR’a çarptı: 1 ölüÖnceki Haber

Akaryakıt yüklü tanker TIR’a çarptı: 1 ö...

Sanatçı Gülşen’e tepki gösterildiSonraki Haber

Sanatçı Gülşen’e tepki gösterildi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar