DOLAR32.6024
EURO34.8185
ALTIN2512.1
BIST9693.4
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Emekli Astsubaylar Derneği, Cebelibereketli Gazetecileri ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emekli Astsubaylar Derneği, Cebelibereketli Gazetecileri ziyaret etti
Abone ol
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Osmaniye Şube Başkanı Şener Yıldız ile yönetim Kurulu üyeleri Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ni (CGC) ziyaret etti.
Osmaniye haberleri

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Osmaniye Şube Başkanı Şener Yıldız ile yönetim Kurulu üyeleri Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ni (CGC) ziyaret etti.

CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Şener Yıldız geçtiğimiz günlerde kongre gerçekleştirdiklerini güçlenen yönetimleri ile daha güzel hizmetlere imza atmak istediklerini belirtti. 

Derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Yıldız “Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği, Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılapları ile çizdiği yoldan yürümek emekli astsubayların, ailelerin ve toplumun Gelenek, görenek, örf ve adetleri ile insan haklarına saygılı, Öncelikle mesleki sorunlarımızın çözümüne katkı sağlamaktır. Bu çalışmalar ışığında Derneğimizin gelişimine destek olmak, üyelerimizin yaşam kalitesini arttırmak ve katılımcı demokrasi kurallarını uygulayarak karşılıksız, gönüllülük esasına dayalı uluslararası her alanda çağdaş dünya içindeki yerini almasını sağlayabilmek için her türlü çalışmaları yapmak ve yapanları desteklemektir” diye konuştu.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği ülke genelinde faaliyet gösterdiğini kaydeden Başkan Yıldız  konuşmasına şu ifadelerle devam etti, “Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği olarak; Ülke geneline yayılmış, dinamik ve katılımcı örgüt yapısı yanında, üyesi olmaktan gurur ve mutluluk duyulan ve gönüllülük esasına dayalı olarak bir araya gelmiş olan, karşılıksız ve beklentisiz bir anlayışla, amaçları; meslektaşlarına sadece hizmet etmek olan nitelikli üye yapısı, gerektiğinde istihdam sağlayabilen, ulusal sorunlarda söz sahibi ve toplumda ağırlığı ve saygınlığı olan, yeniliklere açık olması ile toplumun dikkatini çeken ve üyeleri arasındaki güçlü bağ ile örnek alınan demokratik bir sivil toplum kuruluşu olmaktır” 

Derneğin Osmaniye’ye katkı sağlamasının önemli olduğunu ifade eden Cihangir ise konuşmasında, ''Osmaniyelilerle sosyal ve kültürel anlamda kaynaşmasını sağlamak için bu tür dernekler çok önemlidir. Yaşadığınız şehre katkı sağlamak çok önemli. Bu etkinliklerin devam etmesini, kurulan her sivil toplum kuruluşlarının Osmaniye'ye katkı sağlamasını diliyorum. Biz, yapılacak etkinlikte üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Biz bu şehre en küçük katkısı olan her STK'nın her an destekçisi olduk. Bundan sonra da destekçi olmaya devam edeceğiz. Yeni yönetime çalışmalarında başarılar diliyorum.'' ifadelerine yer verdi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çocukları Süt Dişi Çürüklerinden Korumak için 5 ÖneriÖnceki Haber

Çocukları Süt Dişi Çürüklerinden Korumak...

Osmaniye Salih Bahçeli İlkokulu’nda Kar SevinciSonraki Haber

Osmaniye Salih Bahçeli İlkokulu’nda Kar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar