DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6
BIST10643.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Eğitim alanında Bilim dayanışması Osmaniye’de güçleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eğitim alanında Bilim dayanışması Osmaniye’de güçleniyor
Abone ol
Bağımsız sendikacılık alanında oluşturulan Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışması Sendikası (Eğitim Gücü Sen), Osmaniye’de çalışmalarına hız vererek bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Osmaniye haberleri

Bağımsız sendikacılık alanında oluşturulan Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışması Sendikası (Eğitim Gücü Sen), Osmaniye’de çalışmalarına hız vererek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Sendika yöneticileri, eğitim çalışanlarının  sahada yaşadığı sorunlarının çözümünde bilimsel ve hukuki düzleminde, yaşanan sıkıntıları ve talepleri yetkili makamlara ileterek, çözüm bulunması yolundaki mücadelesini sürdürüyor.

Bu kapsamda dikkatleri  üzerine çeken Eğitim Gücü Sen, bağımsız sendikacılık anlayışının ülke genelinde gerçek temsilcisi olma yolunda ilerleyişini sürdürüyor.

Eğitim çalışanları ve üyelerinin iyi veya kötü her gününde yanında olmayı amaçlayan  sendika; sahayı yakından tanıma çalışmalarına ağırlık veriyor.

Sendikanın çalışmaları kapsamında, Genel Başkan Oğuz Özat ve Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Akdağ,  Osmaniye’ye ziyarette bulundu.

Ziyaret sırasında,  Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve Osmaniye İl Yönetimi, Osmaniye Vali Yardımcısı Muzaffer Uğur Çam ve Osmaniye İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mulla Katık’ı makamında ziyaret ederek eğitim çalışanlarının görüş ve talepleri ilettiler.

Sendika yetkili ve yöneticileri, Vali Yardımcısı ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ile eğitim alanında yaşanan sorunlara ilişkin fikir alışverişinde bulundular.

Ardından Osmaniye Anadolu Lisesi, Saimbey Ortaokulu, Cebelibereket Şehit Ali Alkan Ortaokulu ve Mithatpaşa İlkokulunda görevli sendika üyeleri ve diğer eğitim çalışanlarıyla buluşarak onların sendikadan beklentileri ve sendikal çalışmalar üzerine keyifli bir sohbetler gerçekleştirdiler.

Resmi ziyaretlerini tamamladıktan sonra Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve Osmaniye İl Yönetimi, sendika üyeleriyle yemek organizasyonunda buluştular.

Genel Başkan Oğuz Özat Osmaniye ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada; “Bir yıl gibi kısa bir sürede Türkiye genelinde 13.000 üye sayısına ulaştık.

Bu başarı bizi henüz daha yolun başındayken üye sayısı bakımından Türkiye’nin beşinci büyük sendikası yaptı.

Meslektaşlarımız ve siyasetten uzak bir sendika istiyorlar ve biz hiçbir siyasi partinin güdümünde değiliz, meclisteki her siyasi partiyi ziyaret ediyoruz.

Hiçbir siyasi partinin güdümünde olmayışımızın özgürlüğü ile haksızlığa cesurca ses yükseltmemiz, meslektaşlarımız için mücadele etmemiz dikkat çekiyor. Bu yüzden de sürekli yeni üye kaydı alıyoruz.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manas Üniversitesi Rektörü, OKÜ’de konferansa katıldıÖnceki Haber

Manas Üniversitesi Rektörü, OKÜ’de konfe...

Başarılı personel ödüllendirildiSonraki Haber

Başarılı personel ödüllendirildi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar