DOLAR41.7121
EURO48.8069
ALTIN5316.7
BIST10.735
Yusuf Cinkara Otomotiv

Dr. Emrah Ceviz, Tıp Kongresi’nde Moderatör Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dr. Emrah Ceviz, Tıp Kongresi’nde Moderatör Oldu
Abone ol
Osmaniye İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Emrah Ceviz, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen 3. Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi’ne moderatör olarak katıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen 3. Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirildi. Kongreye, Osmaniye İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Emrah Ceviz de katıldı.

Dr. Ceviz Moderatörlük Görevi Üstlendi

İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Dr. Emrah Ceviz kongrede program planlayıcısı ve moderatör olarak görev aldı.

Ceviz, sağlık alanında yenilikçi yaklaşımlar ve bilimsel gelişmelerin ele alındığı oturumlarda aktif rol oynadı.

Tıp Alanında Entegrasyon ve Etkinlik

Kongrede, geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamalarının modern tıpla entegrasyonu, bilimsel temellere dayalı kullanım alanları ve hasta memnuniyetine katkısı gibi konular detaylı şekilde değerlendirildi.

“Bilimsel Dayanakla Entegrasyon Şart”

Kongrede yapılan değerlendirmelerde, tamamlayıcı tıp yöntemlerinin modern tıp uygulamalarıyla uyumlu biçimde kullanılmasının, sağlık hizmetlerinde etkinlik ve hasta memnuniyeti açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de “Peygamberimiz, Cami ve Namaz” KonferansıÖnceki Haber

Osmaniye’de “Peygamberimiz, Cami ve Nama...

Osmaniye’de Cinsel Sağlık ve Üreme Eğitimi VeriliyorSonraki Haber

Osmaniye’de Cinsel Sağlık ve Üreme Eğiti...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar