DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5
BIST9693.4
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Diyanet haber koordinatörleri eğitim semineri düzenledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyanet haber koordinatörleri eğitim semineri düzenledi
Abone ol
Osmaniye haberleri

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren “Diyanet Haber Koordinatörlüğü" tarafından, Osmaniye’de İl ve İlçe Haber Koordinatörlerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.

İl Müftülüğünde gerçekleştirilen seminere Diyanet Haber Genel Koordinatörü ve Başkanlık Müşaviri Adil Elzerey, Diyanet Haber Editörü Ramazan Arslantaş, Diyanet Haber Muhabiri Ömer Ceylan konuk olarak katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Müftüsü Ali Çakmak; "Başta Diyanet Haber Genel Koordinatörü Adil Elzerey Hocam olmak üzere Diyanet Haber’de görev yapan hocalarımızı ilimizde misafir etmekten mutluluk duyuyoruz.



Haberleşme ve iletişimin çok önemli olduğu çağda yaşıyoruz. Bu seminerin, Müftülüklerimizin haber iletişiminde önemli bir görevi icra eden, Koordinatörlerimize büyük katkı sağlayacağına inanıyorum.” dedi.

Toplantının ilk sunumu Diyanet Haber Genel Koordinatörü Adil Elzerey tarafından yapıldı. Adil Elzerey sunumunda; "Diyanet Haber olarak Türkiye’nin en güçlü haberleşme ağına sahibiz.

Diyanet Haber Müftülüklerimize resmi ve legal yollardan haber yapma ve paylaşma imkanı vermiştir. Diyanet Haber ve paydaşları olarak doğru, sahih bilgiyi en hızlı şekilde aktarmaya gayreti içerisindeyiz.

İnternetin, sosyal medyanın hayatın bir parçası haline geldiği dünyamızda, Diyanet İşleri Başkanlığı ve birimlerinin mesajlarını toplumla buluşturuyoruz.



Bunu yaparken de en büyük desteği İl ve İlçe Haber Koordinatörlerinden alıyoruz. Bu eğitimin sağladığı katkıyla daha güzel haberlerinizi bekliyoruz.” dedi.

Seminerin ikinci oturumunda Diyanet Haber Editörü Ramazan Arslantaş; haber yazım teknikleri, internet gazeteciliği, haber başlığı, haber konusu, haber nedir başlıkları altında eğitim verdi.

Seminere İl Müftüsü Ali Çakmak, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ile Diyanet Haber İl ve İlçe Koordinatörleri katıldı. Seminer toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uyuşturucuyla mücadeleye tiyatro ile dikkat çektiler!Önceki Haber

Uyuşturucuyla mücadeleye tiyatro ile dik...

Otomobilden 240 gram eroin ele geçirildi, 2 kişi tutuklandıSonraki Haber

Otomobilden 240 gram eroin ele geçirildi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar