DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
BIST9.391
Yusuf Cinkara Otomotiv

Derya Yanık Yeniden İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Seçildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Derya Yanık Yeniden İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Seçildi
Abone ol
AK Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanlığı görevine yeniden seçildi.

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanlığı görevine ikinci kez seçildi.

28. Dönem ikinci devre seçimlerinde, komisyondaki milletvekillerinin oy birliğiyle yeniden başkanlığa getirilen Yanık, büyük bir onur duyduğunu ifade etti.

Komisyonun yeni üyeleri belli oldu

Seçim sonrası yaptığı açıklamada Yanık, “Katılan tüm milletvekillerinin oy birliğiyle yeniden Komisyon Başkanı olarak seçilmekten büyük bir onur duydum” diyerek destek veren tüm siyasi partilere ve milletvekili arkadaşlarına teşekkür etti.

Açıklamasında yeni dönemde görev alacak isimleri de paylaştı:

Başkan Vekilleri: Rize Milletvekili Harun Mertoğlu, Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu

Komisyon Sözcüsü: Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk

Katip Üye: Şırnak Milletvekili Nevroz Uysal Aslan

“Adalet ve vicdanla çalışacağız”

Derya Yanık, önceki dönemde birlikte çalıştıkları ve komisyonda artık yer almayan milletvekillerine teşekkür ederek, yeni dönemdeki çalışmaların insan hakları, adalet, vicdan ve ortak akıl ekseninde yürütüleceğini belirtti.

Yanık “Önümüzdeki dönemde verimli bir çalışma süreci geçirmeyi diliyorum” sözleriyle yeni dönem mesajını verdi.

news
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sosyal Medya Fenomeni Ragıp Narin’den Osmaniye PaylaşımıÖnceki Haber

Sosyal Medya Fenomeni Ragıp Narin’den Os...

Bahçe’de Pekkan Camii’nin Temeli Dualarla AtıldıSonraki Haber

Bahçe’de Pekkan Camii’nin Temeli Dualarl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar