DOLAR32.3834
EURO34.9963
ALTIN2325.6
BIST9058.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Depremde ölen Öğretmenin ismi Kütüphanede yaşayacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Depremde ölen Öğretmenin ismi Kütüphanede yaşayacak
Abone ol
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye’de, hayatını kaybeden öğretmen Ayşe Nur Aksu’nun ismi okulda açılan  kütüphanede yaşatılacak.
Osmaniye haberleri

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye’de, hayatını kaybeden öğretmen Ayşe Nur Aksu’nun ismi okulda açılan  kütüphanede yaşatılacak.

Öğretmen Ayşe Nur Aksu adına, Namık Kemal Ortaokulunda oluşturulan Z Kütüphanenin açılışı Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Ayşe Nur Aksu öğretmenin annesi Emine Aksu, protokol mensupları ve öğrenciler tarafından yapıldı. Açılışa Vali Yılmaz’ın yanı sıra Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Kültür ve Turizm İl Müdürü Burhan Torun, siyasi parti temsilcileri de katıldı.        

 Ayşe Nur Aksu Z Kütüphanesinin açılışını protokol mensupları ile birlikte gerçekleştiren Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Namık Kemal Ortaokulunda bulunan kütüphanemize 6 Şubat depreminde kaybettiğimiz öğretmenimiz Ayşe Nur Aksu’nun ismini verdik. İnşallah burada ismi hep yaşayacak, unutmayacağız. Böyle güzel bir çalışmayı yapan başta İl Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere Okul Müdürümüze, öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.”dedi. 

Vali Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra Z Kütüphanede incelemelerde bulundular.

Öğretmen Ayşe Nur Aksu’nun   annesi Emine Aksu, kızının adının Kütüphaneye verilmesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti. 

 Daha sonra sınıfları Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı ile birlikte ziyaret eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Altındağ Belediyesi tarafından öğrencilerimiz için hazırlanan LGS kitaplarını öğrencilere dağıttı. Öğrencilere her daim destek olacaklarını ifade eden Vali Yılmaz, “Gelecek eğitimli insanların elinde. Bir Devletin güçlü olmasının da yetişmiş insan gücüyle alakalı olduğuna yürekten inanıyorum. Dolayısıyla ne kadar başarılı olursak Devletimiz de Milletimiz de o kadar güçlü olur.”diye konuştu.

Vali Yılmaz, tüm öğrencilerimize başarılar diledi.

Programın son bölümünde Öğretmenler Odasında okulun öğretmenleri ile bir araya gelen Vali Yılmaz, “Değerli öğretmenlerim, tekrar hepimizin başı sağ olsun. Allah mekânlarını cennet etsin. Büyük bir felaket yaşadık, Allah bir daha yaşatmasın. Bu yarayı sarmak için mücadele veriyoruz. Ülkemiz, Devletimiz, Milletimiz tek yürek oldu. Bu mücadelede okullarımızı açmak gerçekten çok önemliydi.  Okullarımızı açıp çocuklarımızı eğitim yuvalarına kavuşturmak normale dönme anlamında çok gerekliydi. Sizlere bu anlamda çok teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Vali Yılmaz, tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileyerek ziyaretine son verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ak Parti’de Milletvekilliği için 39 başvuru yapıldıÖnceki Haber

Ak Parti’de Milletvekilliği için 39 başv...

Eğitimci-Yazar Yağmur, depremzedelerle buluştuSonraki Haber

Eğitimci-Yazar Yağmur, depremzedelerle b...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar