DOLAR32.9949
EURO35.8195
ALTIN2529.0
BIST10891.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Demir’den İl Yönetimine YSK Tepkisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demir’den İl Yönetimine YSK Tepkisi
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Osmaniye Belediye Başkan Adayı Adem Demir, Osmaniye'de seçime girememelerine ilişkin tepkisini dile getirdi.
Osmaniye haberleri

Yeniden Refah Partisi Osmaniye Belediye Başkan Adayı Adem Demir, Osmaniye'de seçime girememelerine ilişkin tepkisini dile getirdi.

Demir, yaşanan ihmalin sorumlularını kanuni yollardan takip edeceğini söyledi.

"YSK'ya evrakların son saatin 17.00'de verilebileceğini 5 yaşındaki bir çocuk bile bilir. 30 yıllık bir siyasetçi nasıl bilemez?" diyen Demir, 17.32'de imzalı evrakların mevcut olduğunu ancak yayınlamanın uygun olmayacağını belirtti.

Gündem Analiz Kapalı WhatsApp Grubunda katılımcıların sorularını yanıtlayan Demir, bir gün önce evrakların tamam olduğunu ve öğle saatlerinde teslim edileceğini, saat 15.00'te görüştüğünde ise adliye girişinde olduğunu ifade etti.

16.50'de evrakların verilmediğini haber verilmesi üzerine ihmalin ortaya çıktığını aktaran Demir, 15 gün önceden gerekli evrakları teslim ettiğini vurguladı.

YSK'ya başvurunun il başkanı ve SKM başkanı tarafından yapıldığını hatırlatan Demir, SKM başkanını 4 defa aradığını ancak ulaşamadığını, saat 16.00 gibi il başkanını aradığında ise cevap alamadığını söyledi.

Yaşanan ihmalin sorumlularını kanuni yollardan takip edeceğini belirten Demir, Yeniden Refah Partisi'nin kurulduğu günden beri bu partide olduğunu ve çizgisinden ayrılmayı planlamadığını dile getirdi.

Demir, genel başkanı ve partinin uygun gördüğü her yerde, Osmaniye halkının istediği her görevde çizgisini ve misyonunu bozmadan görev yapacağını söyledi.

Demir'in açıklamasında, YSK'ya evrakların geç teslim edildiği ve bu nedenle Yeniden Refah Partisi'nin Osmaniye'de seçime giremediği belirtiliyor.

Demir'in açıklamasının ardından parti üyeleri ve Osmaniye halkından tepkiler yükseldi. Yaşanan ihmalin sorumlularının hesap vermesi isteniyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Macar Müzisyenlerden Osmaniye KonseriÖnceki Haber

Macar Müzisyenlerden Osmaniye Konseri

AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, CHP’lilere karanfil dağıttıSonraki Haber

AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rız...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar