DOLAR32.5566
EURO34.8607
ALTIN2417.7
BIST9645.0
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

CHP Adayı Dr. Asu Kaya Gedik Yarışta Bir Adım Önde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Adayı Dr. Asu Kaya Gedik Yarışta Bir Adım Önde
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaniye Milletvekili Adayı Dr Asu Kaya Gedik 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala rakiplerinin bir adım önünde.
Osmaniye haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaniye Milletvekili Adayı Dr Asu Kaya Gedik 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala rakiplerinin bir adım önünde.

Asu Kaya Gedik memleketi Osmaniye’den meclise ilk giden kadın vekillerden birisi olmaya hazırlanıyor. 

Osmaniye’de seçim çalışmalarına ara vermeden devam den Asu Kaya Gedik; sıkılmadık el, dokunmadık yürek bırakmamaya kararlı.

Osmaniye merkez başta olmak üzere ilçelerini karış karış gezen Gedik özellikle gittiği yerlerde kadınlar tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor.

Tarımdan, sanayiye ,turizmden, kültüre Osmaniye’nin sorunlarını tespit eden ve bunlara çözüm önerilerini vatandaşlara anlatan Gedik kırk yıllık siyasilere adeta taş çıkarıyor.

Asu Kaya Gedik ile ilgili düşüncelerini paylaşan kadın bir vatandaş “Kendisi çok sıcak ve samimi. Ayrım yapmıyor. Buda bize mecliste bizi çok iyi temsil edeceğini gösteriyor” yorumunu yaptı.

 Bir başka vatandaş ise “Ben ilk defa böyle içten bir vekil adayı ile tanıştım. Bizden birisi, sorunlarımızı çok iyi biliyor biz söylemeden o sorunları söyleyip çözüm önerilerini bize anlatıyor. Yolu açık olsun” ifadelerini kullandı.

Uzun yıllar Osmaniye’nin Karaboyun Mahallesi bölgesinde aile hekimliği yapan ve mahalle sakinlerinin sevgisini kazanan Doktor Asu Kaya Gedik en son Türk Tabipler Birliği Osmaniye Şube başkanlığı yürütüyordu.  

CHP’den Osmaniye  birinci sıradan aday gösterilen Asu Kaya Gedik’in milletvekili seçilmesine de kesin gözüyle bakılıyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarma ekibi, Trafik Haftası’nda etkinlikler düzenlediÖnceki Haber

Jandarma ekibi, Trafik Haftası’nda etkin...

Kadirli'de Firari hükümlü Jasat’tan kaçamadıSonraki Haber

Kadirli'de Firari hükümlü Jasat’tan kaça...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar