DOLAR32.5793
EURO35.035
ALTIN2429.9
BIST9722.0
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Cezaevi kütüphanelerine Kitap bağışı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cezaevi kütüphanelerine Kitap bağışı yapıldı
Abone ol
Vali Yılmaz ve protokol mensuplarının katılımı ile Osmaniye’de “Ceza infaz kurumu kütüphanelerine” kitap bağışı kampanyasına destek verildi.
Osmaniye haberleri

Vali Yılmaz ve protokol mensuplarının katılımı ile Osmaniye’de “Ceza infaz kurumu kütüphanelerine” kitap bağışı kampanyasına destek verildi.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünce hükümlülerin topluma kazandırılmasına destek olunması amacıyla Türkiye genelinde düzenlenen "Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri için Kitap Bağış Kampanyası"na  Osmaniye'de ilk bağışları Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları yaptı.  

Osmaniye Adliyesinde düzenlenen programa Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın yanı sıra Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Osmaniye Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Karakuş,  Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Can Altundarak katıldı.

Protokol mensupları ile birlikte “hayırlı olsun” dilekleri ile kurdele kesen Vali Dr. Erdinç Yılmaz, 16 Ocak tarihinin aynı zamanda Atatürk’ün Osmaniye’mize gelişinin 98. Yıl dönümü olduğunu ifade ederek, kampanyanın bugün başlamasının çok anlamlı olduğunu söyledi.

Kampanyaya destek olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, "Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri için Kitap Bağış Kampanyası"na kendi yaşam öyküsü anlatan ve Eğitimci Yazar Mansur Işıkbol tarafından yazılan “O Şimdi Vali” isimli kitabın da aralarında olduğu kitaplarla katkıda bulundu.

Kampanyaya protokol mensupları da çok sayıda kitapla destek oldular.

Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, kampanyaya destek olan herkese teşekkür ederek, “Kitap okuma alışkanlığı çok önemli. Bakanlığımızın önderliğinde bunu artırmak istiyoruz. Bu konuda verdiğiniz destekten dolayı, bağışlarınızdan dolayı Adliyemiz adına, Ceza İnfaz Kurumlarımız adına çok teşekkür ediyorum.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gençler Badminton Grup müsabakaları başladıÖnceki Haber

Gençler Badminton Grup müsabakaları başl...

Osmaniye HEM’den Türk Sanat Müziği konseriSonraki Haber

Osmaniye HEM’den Türk Sanat Müziği konse...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar