DOLAR32.4524
EURO35.6516
ALTIN2326.2
BIST9079.9
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Çamlıkevler İlkokulu’nun ihtiyaçlarını Belediye giderdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çamlıkevler İlkokulu’nun ihtiyaçlarını Belediye giderdi
Abone ol
Toprakkale İlçe Belediyesi Çamlık evler ve Şehit Çarı Doğan okullarının öğrenci dolabı ve oturma gruplarının ihtiyaçlarını giderdi.
Osmaniye haberleri

Toprakkale İlçe Belediyesi Çamlık evler ve Şehit Çarı Doğan okullarının öğrenci dolabı ve oturma gruplarının ihtiyaçlarını giderdi.

Toprakkale Belediyesi tarafından  öğrenciler için yaptırılan öğrenci dolapları ile oturma grupları aynı bina içerisinde bulunan Çamlıkevler İlkokulu ile Şehit Çağrı Doğan Ortaokuluna teslim edilmesi sırasında tören düzenlendi.

Okulun ihtiyaçlarının teslim etme törenine Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Toprakkale Kaymakam vekili ve Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, Toprakkale Belediye Başkanı Av. Mehmet Daşöz ve İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak katıldı.

Okula gelen Vali Dr. Erdinç Yılmaz, öğrencilerden oluşan halk oyunları ekibinin gösterileriyle karşılandı.

Öğrenciler için yaptırılan öğrenci dolapları ile oturma gruplarının teslim etme programında konuşan Vali Yılmaz, Okula ve eğitime verdikleri destek nedeniyle Toprakkale Belediye Başkanı Mehmet Daşöz’e teşekkür ederek,

öğrenci dolapları ve oturma gruplarının öğrencilere hayırlı olmasını diledi. Toprakkale Belediye Başkanı Mehmet Daşöz ise, Belediye olarak İlçedeki okullara destek verdiklerini belirterek, eğitimde başarının sağlanması için üzerlerine düşen görevi yapmak için gayret gösterdiklerini, hedeflerinin Toprakkale’yi eğitimde üst sıralara taşımak olduğunu söyledi.

Vali Yılmaz, daha sonra Akıl Zekâ Oyunları Atölyesini ziyaret ederek, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilere bol bol okumalarını ve derslerine iyi çalışmalarını tavsiye eden Vali Yılmaz, öğrencilere başarılar diledi. Daha sonra Okulun Kütüphanesini ziyaret eden Vali Yılmaz’ın Okul Kütüphanesine üye kaydını öğrenciler yaptı.

Vali Yılmaz, programın ardından yaptığı açıklamada, “Bugün, Çamlıkevler İlkokulu ve Şehit Çağrı Doğan Ortaokulumuzu ziyaret ettik. Toprakkale Belediye Başkanımız, Okulumuzun her katına dolap ve oturma grupları yerleştirmiş. Belediye Başkanımızı, okulumuzun fiziki şartlarını iyileştirmek anlamında çocuklarımızın daha rahat etmelerini sağlayacak bu çalışmalarından dolayı kutluyorum. Okulumuza akıl ve zeka oyunları atölyesi kazandırılmış.



Yine geçtiğimiz yıl kütüphane kazandırmıştık. Eğitim için yapılan bu faaliyetlerin okullarımıza, İlimizin eğitimine katkısı muhakkak çok önemlidir. Bu katkıyı sağlayan başta Belediye Başkanımıza, çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesini sağlayan Milli Eğitim Müdürlüğümüze, öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza başarılar diliyorum.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TDP’lerden özel çocuklara Masalpark etkinliğiÖnceki Haber

TDP’lerden özel çocuklara Masalpark etki...

Köy okulunda öğrencilere hayvan sevgisi anlatıldıSonraki Haber

Köy okulunda öğrencilere hayvan sevgisi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar